Posao u Solfinsu

Softverska rešenja

Kompanija Solfins nudi jedinstvena 2D i 3D CAD/CAM rešenja, kao i rešenja za proračune i simulacije, upravljanje dokumentacijom, elektro-šemiranje, kreiranje tehničkih publikacija, upravljanje CNC mašinama... Sva naša rešenja rade zajedno, koristeći iste izvorne informacije, tako da se svaka izmena automatski ažurira u svim segmentima i nivoima.

Tehnička podrška

11_tehnicka_podrska_01.jpgKompanija Solfins ima dobro obučen i uigran tim za tehničku podršku. Naša osnovna ideja u poslu jeste da stvorimo radno okruženje u kome će svi zaposleni u Solfinsu biti zadovoljni, a svojim radom i zalaganjem trudimo se da to zadovoljstvo prenesemo na naše klijente. Prvoklasna tehnička podrška i iskustvo u implementaciji softvera su dodatna vrednost na neosporno kvalitetna softverska rešenja koja nudimo.

 

 

Usluga godišnjeg održavanja se jednim delom odnosi na proizvođača softvera, koji kontinualno unapređuje softver, ugrađuje najnovije tehnologije u njega prilagođava ga zahtevima klijenata i ispravlja sve uočene nedostatke. Proizvođač softvera jednom godišnje isporučuje nove verzije softvera. Drugi deo usluge godišnjeg održavanja se odnosi na kompaniju Solfins, koja svojim klijentima pruža tehničku podršku u toku trajanja usluge godišnjeg održavanja. 

Kontaktirajte tehničku podršku
(0)11 369 24 95
podrska@solfins.com

 

U okviru usluge tehničke podrške klijenti kompanije Solfins dobijaju:

 1. Instalacione medije sa najnovijim verzijama softverskih paketa.
 2. Pomoć pri instalaciji i prelasku na nove verzije softvera.
 3. Redovne dopune softvera (Service Packs).
 4. Besplatno polaganje i sticanje zvaničnih CSWP sertifikata. Za klijente koji koriste usluge tehničke podrške pripremili smo kratko VIDEO uputstvo kako bi vam olakšali proceduru polaganja za neki od CSWP sertifikata, a koje se izvodi preko SolidWorks Certification Center portala.
 5. Mogućnost postavljanja zahteva za unapređenje softvera.
 6. Telefonska podrška obezbeđena od strane firme Solfins.
 7. Periodične posete klijentima i sagledavanje dostignutog nivoa obučenosti.
 8. 24 časovni pristup mreži globalne tehničke podrške preko kompanije Solfins.
 9. 24 časovni pristup bazama znanja na portalima proizvođača softvera.
 10. Pristup forumima za klijente, na kojima se vrši razmena znanja i ideja. Customer Portal je on-line pristup širokom spektru sadržaja, jedinstvenim bazama znanja formiranih od strane proizvođača softvera, resursa za edukaciju i usavršavanje znanja vaših zaposlenih, preuzimanju novih verzija softvera, postavljanje upita za pobojšanje softvera, besplatna sertifikacija zaposlenih itd. U VIDEO uputstvu se može videti procedura kreiranja Customer Portal naloga.
 11. Pristup My.SolidWorks portalu, koji predstavlja napredni pretraživač resursa za edukaciju, koji filtrira sve popularne sajtove (youtube, forumi, blogovi, SolidWorks baza znanja, help fajlovi, tutorijali itd.) i daje rezultate na jednom mestu. Sa Customer Portal pristupom otključane su i napredne pretrage baze znanja kroz novi servis My.SolidWorks.
 12. Besplatno prisustvo na edukativnim seminarima u organizaciji firme Solfins.
 13. Besplatno prisustvo na CAD/CAM radionicama, koje se organizuju jednom godišnje i predstavljaju dvodnevnu edukaciju za zaposlene kod naših klijenata.
 14. Pogledajte aktuelnosti u najnovijoj verziji SOLIDWORKS 2018 softvera:

 

Pogledajte detalje najnovije verzije SolidWorks softvera za 2018. godinu >>

Arhiva predhodnih verzija:

 

Tehnička uputstva i procedure za podešavanje softvera:

 1. Preuzmite UPUTSTVO u PDF formatu za samostalnu instalaciju SolidWorks softvera. Kao dopuna uputstvu pripremljeni su video fajlovi za:
 2. Uputstvo za podešavanje SOLIDWORKS templejta se možete pogledati klikom na OVAJ LINK.

 


Hardverski zahtevi i preporuke za rad u SolidWorks softveru

Koji procesor? Koja grafika? Koliko memorije?

Rad lokalno sa računara i preko mreže?

Šta su minimumi a šta preporuke?

Kompatibilnost hardvera, CAD i non-CAD softvera, i operativnog sistema?

Procesor sa više jezgara?

Gejmerska grafička? 

Saznaj više >>


 

 

11_teamviewerlogo.jpg

Kako pružamo podršku?

Svi inženjeri tehničke podrške u Solfinsu, opremljeni su licenciranim softverskim rešenjem TeamViewer za daljinski pristup i podršku. onoga trenutka kada imate problem neko u Solfinsu se može povezati na vaš računar sagledati problem i na najbrži i najkvalitetniji način pristupiti pronalaženju rešenja.

Solfins za svoje klijente obezbeđuje besplatnu softversku podršku u vidu klijentske instalacije TeamViewer softvera. Softver ne zahteva instalaciju pa je zahvalan kod sistema koji imaju IT restrikcije po pitanju instalacije softvera. Vaša privatnost je u potpunosti garantovana, obzirom da pristup vašem računaru možemo imati samo kada je aplikacija startovana i kada nam telefonski izdiktirate šifru koja se svaki sledeći put resetuje. 

Preuzmite instalaciju TeamViewer softvera

Preuzmite verziju koju nije potrebno instalirati(Portable)

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.