3DEXPERIENCE SCS za SolidWorks korisnike

social collaboration services - platforma za komunikaciju

3DEXPERIENCE platforma kompanije Dassault Systemes nastavlja sa integracijom SolidWorks rešenja novom besplatnom ponudom za sve SolidWorks korisnike u vidu paketa aplikacija za saradnju i komunikaciju na projektima, kako unutar organizacije tako i sa partnerima i spoljnim saradnicima.

Biznis inovacija sa 3DXPERIENCE SCS

 
 

Šta dobijate sa 3DEXPERIENCE SCS platformom?

saradnja inženjeringa, marketinga, prodaje...

Odoo - Sample 1 for three columns

3DDashboard - vaša personalizovana kontrolna tabla

Svaki korisnik može podesiti kompletnu kontrolnu tablu (Dashboard) prema svojim potrebama i temama koje želi da prati u realnom trenutku. Jednostavan interaktivan interfejs omogućava potpunu slobodu za raspoređivanje prozora i strimova sadržaja - inženjerskih 3D CAD i render prikaza, vesti koje pratite, kolega sa kojima ste u komunikaciji, radnih timova na vašim projektima, itd.

Odoo - Sample 3 for three columns

3DSwym - društvena platforma za profesionalce

Pokrenite i pratite teme, komunicirajte sa profesionalcima iz celog sveta, postavljajte pitanja, ankete, ideje, tražite povratne informacije od drugih korisnika, učite od najnaprednijih korisnika aplikacija koje vas zanimaju...

Omiljene teme i profesionalce koje pratite lako dodajte i na početnu kontrolnu tablu da nikad ne propustite nove objave.

Odoo - Sample 2 for three columns

3DDrive - bezbedno čuvenje i deljenje svih dokumenata

Delite jednostavno i bezbedno sve vrste poslovnih i inženjeskih dokumenata unutar vaše organizacije ali i sa partnerima na projektima i sa klijentima.

Pregledajte svoje SolidWorks i CATIA fajlove, ali i fajlove vaših partnera i saradnika na projektima. 

Predstavite svoje ideje i rešenja kroz pretraživač, na bilo kom uređaju, sa bilo koje lokacije.

+ Tri razloga da počnete odmah!

besplatno se uključite na 3DEXPERIENCE PLATFORMU

Odoo CMS - a big picture

SOLIDWORKS i CATIA se približavaju!

Dassault Systemes kompanija koja je vlasnik i CATIA i SOLIDWORKS platformi ima strateško opredeljenje da oba rešenja u nekom trenutku ujedini na 3DEXPERIENCE platoformi. Prvi koraci već su urađeni sa SOLIDWORKS cloud proizvodima, a ovaj trend će biti nastavljen i u budućnosti (na ekranima iznad dati su prikazi istog proizvoda u SolidWorks i CATIA softveru).

Radite i sa CATIA i sa SOLIDWORKS rešenjima?

Radite i sa CATIA i sa SOLIDWORKS rešenjima? Povežite ceo tim na jednu zajedničku platformu!

Vaši partneri koriste CATIA?

Imate SOLIDWORKS a sarađujete sa partnerima koji koriste CATIA softver ili obrnuto? Komunicirajte preko SCS aplikacije!

Verni ste SolidWorks rešenjima?

Upoznajte odmah 3DEXPERIENCE platformu u koju se sva SolidWorks rešenja ubrzano integrišu uz mogućnost korišćenja dodatnih alata iz Dassault Systemes ponude! Pripremite se na vreme za revoluciju!

VIDEO: Više detalja o 3DEXPERIENCE SCS za SolidWorks korisnike

 
 

Besplatno i za SOLIDWORKS desktop korisnike

Odmah dostupno Sve što vam treba za komunikaciju na projektima

Odoo image and text block

Imate SolidWorks? 

Tražite aktivaciju 3DEXPERIENCE SCS pristupa!

3DEXPERIENCE Desktop Connector omogućava da sve vaše informacije sa platforme pratite direktno u SolidWorks softveru čime dobijate savršenu kombinaciju brzine rada sa svojim inženjerskim alatima i brzinu komunikacije 3DEXPERIENCE platforme.

3DEXPERIENCE Desktop Connector besplatan je za sve SolidWorks korisnike sa licencama na godišnjem održavanju! Saznajte sve prednosti usluge SolidWorks godišnjeg održavanja i prateće Solfins tehničke podrške:

SolidWorks godišnje održavanje >

Saznaj više o 3DEXPERIENCE SCS platformi i alatima za komuniciju, ali i prednostima za inženjering, marketing i prodaju!