Iva procesna oprema, Aranđelovac

Projektovanje i proizvodnja procesne opreme za preradu minerala...

3DEXPERIENCE platforma od tehnološke šeme do realizacije

Odoo CMS - a big picture

Kompletno i centralizovano rešenje u jednoj platformi bez konverzije podataka


Odoo image and text block

Upravljanje projektima

Ulazne informacije i ugovori od kupaca su na bezbednoj lokaciji u platformi i predstavljaju ulazne podatke za inženjering koji pomoću aplikacije za upravljanje projektima pravi plan aktivnosti i realizacije kompletnog projekata kako ugrubo tako i do najsitnijih detalja. Konkretni artikli iz baze u CATIA 3DEXPERIENCE su uvezani sa upravljanjem projektima i kako se kompletira/odobri svaki element konstrukcije tako se automatski pomera progres projekta ka narednoj fazi.

Odoo image and text block

Upravljanje sastavnicama artikala

Aplikacija za upravljanje sastavnicama na 3DEXPERIENCE platformi upravo omogućava da postoji centralizovana struktura proizvoda i artikala za bilo koju inženjersku disciplinu tako da svi rade na ažurnom i istom izvoru informacija. Opcije za poređenje, make or buy analizu, grafički prikaz i upravljanje artiklima omogućavaju da maksimalno iskoristite postojeću intelektualnu svojinu, ne duplirate artikle i održavate cenu proizvoda.

 
 

Barkod na crtežu

Radi lakšeg snalaženja i kasnijeg lakšeg praćenja proizvodnje po zahtevu kupca smo definisali automatsko generisanje barkoda na crtežu na osnovu definisanih parametara iz artikla.

Brža pretraga dokumentacije u proizvodnji i provera ažurnosti

Dalji koraci nas vode u implementaciju aplikacije za definisanje tehnoloških postupaka na osnovu kojih se može izvršiti dalje evidencija i praćenje proizvodnje po svim tačkama tehnologije

Korisnici CATIA V5 rešenja su se vrlo brzo preusmerili na novu platformu koja je omogućila timski rad na istom sklopu ili delu, automatizaciju u proces generisanja 2D tehničke dokumentacije, organizaciju standardnih elemenata i komponenti mašina kao i standardnih delova mašina bez nepotrebnog dupliciranja. Životni ciklus se prati za svaki element u platformi i omogućava korisnicima da u svakom trenutku znaju aktuelnu verziju dokumentacije za određenog kupca( i da se vrate beskonačno u prošlost za bilo koju mašinu)

Kontaktiraj nas >