Primena SolidWorks Composer softvera u industriji - Radijator Inženjering

Kreirajte uputstva koja će vam doneti nove poslove

Uputstvo za puštanje u rad

Korišćenjem SolidWorks Composera Radijator inženjering složeno tekstualno uputstvo za puštanje u rad kotla zamenio jednostavnom dinamičkom animacijom. Kroz jedan kratak i intuitivan video snimak kupcima je uz visok nivo detalja objašnjena složena procedura.

SolidWorks Composer sadržaj kreiran za dinamičku animaciju može se iskoristiti za kreiranje interaktivnog uputstva koje se može direktno integrisati na websajt.

 
 

Zanima vas primena SolidWorks Composer softvera u vašoj firmi?

Povećaj svoju prodaju i unapredi servis.

Pojačajte svoju servisnu službu kroz kvalitetna servisna uputstva i kataloge rezervnih delova

Implementacijom SolidWorks Composera u svoj razvojni proces, Radijator Inženjering je svoja servisna uputstva prilagodio zahtevima servisera i kupaca. Interaktivne animacije kreirane u SolidWorks Composeru upotpunjuju korisničko iskustvo i na jednostavan način edukuju kupce i servisere o proceduri zamene rezervnih delova.
 
Celokupno servisno uputstvo upotpunjeno je i interaktivnim katalogom rezervnih delova, koji omogućava kupcu da lako identifikuje i kupi rezervni deo.

 
 

 
 

Prikaz funkcionalnosti proizvoda

Korišćenjem funkcionalnosti SolidWorks Composera Radijator Inženjering je uspešno kreirao brojne animacije koje na najbolji i najjednostavniji način dočaravaju osnovne karakteristike i funkcionalnosti njihovih proizvoda. 

 
 

Zanima vas cena softvera i potrebna obuka?

Mi možemo da vam damo rešenje po principu "ključ u ruke"!