SolidWorks Composer PRIMERI ONLINE uputstava i kataloga rezervnih delova
Katalozi i uputstva za servis, montažu, održavanje proizvoda

Kao savremeni softverski alat za kreiranje uputstava i kataloga, SolidWorks Composer koriste i kompanije poput IKEA-e, ali i desetine domaćih firmi u Srbiji za koje je Solfins radio implementaciju.

SolidWorks Composer uključuje i sve što vam je potrebno za generisanje online aplikacija i funkcionalnosti koje će pojednostaviti, unaprediti i ubrzati vašu komunikaciju sa distributerima, serviserima, krajnjim kupcima i korisnicima.

Takođe, možete dobiti instant povratne informacije o svakom novom proizvodu i svakom problemu, i zatim ih koristiti da unapredite svoje proizvode, da otklonite mane, a da pritom nemate problema u celokupnom marketinško-prodajnom procesu i lancu logistike.

Kompanija SolidSolutions napravila je nekoliko jednostavnih pokaznih primera online kataloga i uputstava različitog sadržaja i namene koje možete videti na ovoj stranici..

Odoo image and text block

Uputstvo za upotrebu ručnog alata

Od više uputstava datih u ovom primeru, uz listu delova i specifikaciju za preuzimanje, na klipu prikazujemo samo primer sastavnice za poručivanje rezervnih delova i primer uputstva za zamenu baterije na ručnom odvijaču / šrafilici.

Odoo image and text block

Uputsvo za rasklapanje proizvoda

Primer jednostavnog tehničkog uputstva namenjenog profesionalnim korisnicima proizvoda - rasklapanje uređaja radi održavanja, sa uključenim katalogom rezervnih delova za svaki element sastavnice.

Odoo image and text block

Katalog rezervnih delova

Standardan online katalog rezervnih delova namenjen prventstveno distributivanoj i servisnoj mreži gde se jednostavno kroz eksplodirane modele nalazi odgovarajući sklop i konkretan deo koji se automatski očitava na tabeli sa strane za lako instant poručivanje ili prijavu problema.

Odoo image and text block

Opis sklopa i elemenata uređaja sa ugrađenom elektronikom

Ovde imamo primer uređaja koji zbog svoje prirode ima poseban problem da bude adekvatno predstavljen.

U tok slučaju obično je potreban veći broj "pogleda", ne samo iz različitih uglova već i u različitim razmerama kako bi se jasno identifikovao svaki detalj.


Odoo image and text block

Uputstvo za sklapanje izložbenih polica

Primer detaljnog uputstva savremene izložbene police koja bi bez uputstva verovatno bila komplikovana za montažu neiskusnim radnicima, uz potencijalna oštećenja u vidu ogrebotina, skinute farbe ili iskrivljenih elemenata.

Detaljna uputstva za montažu vaših proizvoda daju veću fleksibilnost klijentima da traže ili ne dodatnu uslugu montaže, a vama optimizuju vreme i troškove.

Odoo image and text block

Online konfigurator za naručivanje sa uputstvom za sastavljanje igračaka

Učinite proces poručivanja varijanti proizvoda vizuelno prijemčivim i jednostavnim za korisnike i kupce. 

Ovo je ujedno i kanal za potencijalnu dodatnu prodaju (takozvani "upsell") gde kroz konfiguracije dajete mogućnost korisnicima da izaberu naprednije opcije proizvoda, ili bar da ih vide i planiraju u nekoj narednoj kupovini.

Odoo image and text block

Online konfigurator sa katalogom rezervnih delova za poručivanje

Jednostavna izmena bilo kog elementa u vašem proizvodnom procesu automatski se propagira na kompletnu prodajnu mrežu. 

Vi ne morate povlačiti iz prodaje sve vaše brošure, obaveštavati sve prodavce i servisere da je dostupna nova boja ili da se sad naručuje nešto drugačiji tip nekog elementa, već jednostavno dodate tu opciju na svoj online konfigurator i katalog rezervnih delova i niko ovu informaciju neće propustiti.

Upoznaj COMPOSER i traži ponudu:

Kako IKEA pravi uputstva za montažu u SolidWorks Composer softveru
Komunicirajte sa korisnicima efikasno kao IKEA