Zašto je DraftSight vaš idealan CAD alat?
Da li je AutoCad sa 2D i 3D DWG formatom mrtav?

Već dugo godina koristite Autocad i sve te godine ste sveli na 20-tak opcija u softveru koje koristite. Za sve to vreme, softver je postao suviše kompleksan i robustan za vašu primenu, a mnoštvo funkcija u softveru vam smeta da iskoristite vaših omiljnih 20 komandi.

U međuvremenu ste morali da pređete na model iznajmljivanja softvera, gde svake godine plaćate iznova novac, samo da biste koristili osnovne funkcije koje ste upotrebljavali i pre 10 godina na isti način.

Mnoge vaše kolege i korisnici u firmi, imaju potrebu da samo povremeno otvore Autocad DWG crteže i da na njima naprave minorne izmene. Ranije ste imali mrežno licenciranje gde ste mogli da par licenci podelite sa velikim brojem povremenih korisnika. To je zadovoljavalo vaše potrebe, a sada ispada da svako u firmi mora da ima svoj softver bez obzira koliko intenzivno ga koristio.

Odoo CMS - a big picture

Probali ste da instalirate besplatne klonove za Autocad, ali su mnogi od njih prestali da postoje, nisu zadovoljavali vaše potrebe ili su kupljeni od strane drugih firmi i to se pokazalo kao nesigurno rešenje.

Voleli biste ipak da kupite softver od firme sa imenom, da budete sigurni da ćete i za 5-6 godina imati podršku, kompatibilnost i sistem licenciranja sa kojim veći broj ljudi u firmi može da koristi manji broj takozvanih "plivajućih" ili mrežnih licenci.

Želeli biste da te licence ipak budu trajno vaše jer iznajmljivanje je nesigurno, naročito za 2D softver koji ćete možda u perspektivi zameniti novim 3D tehnologijama i softverskim rešenjima ali će vam trajna i plivajuća licenca dati dugoročnu stabilnost i rešenje za vašu firmu i otvaranje postojeće 2D arhive.

Odoo - Sample 1 for three columns

Okruženje na koje ste navikli

Softversko rešenje o kome pišemo, koristi 2D i 3D DWG format i potpuno je kompatibilno sa svime što ste kreirali u Autocad softveru.

Podržava sve komande i skraćenice iz komandne linije na koje ste navikli. Ima podršku za sve blokove sa atributima koje ste godinama prikupljali i podršku za Auto Lisp rutine i dodatke koje ste možda razvili za Autocad.

Iza softvera stoji renomirana multinacionalna kompanija Dassault Systemes i njena rešenost da se dugoročno ponudi alternativa kakvu tržište zahteva.

Odoo - Sample 2 for three columns

Licenciranje prema vašem izboru

Softver ima model trajnog licenciranja ili rentiranja u zavisnosti šta vama kao kupcu više odgovara. Vi ste taj koji treba da ima mogućnost izbora.

Licence mogu biti vezane za svakog korisnika, a mogu biti plivajuće ili mrežne što vam značajno povećava fleksibilnost u korišćenju i deljenju sa više korisnika u vašoj firmi.

Kombinacija trajnog vlasništva i plivajućih licenci drastično smanjuje cenu koštanja softvera. Softversko rešenje je na tržištu poznato kao DraftSight

Odoo - Sample 3 for three columns

Lokalni pouzdan partner

Kompanija Solfins je 15 godina prisutna na tržištu Srbije i ima veliki broj zadovoljnih klijenata.

Solfins nudi lokalnu tehničku podršku i zastupa renomiranu Dassault Systemes korporaciju koja proizvodi široku paletu softverskih rešenja i godišnje obrće oko 5 milijardi evra.

Obe kompanije imaju budućnost i postojaće i narednih 30 godina i imaju rešenje u vidu 2D i 3D DWG kompatibilnog softvera pod imenom DraftSight.

Upoznaj DraftSight

Vaš novi profesionalni CAD

 
 
 
 
 
 

Kako kupiti DraftSight licence?

Samostalno online ili Kontaktirajte Solfins

Na istaknutom linku ispod pogledajte cene i izaberite konfiguraciju. Instalirajte test verziju i probajte ili odmah kupite online.

Ukoliko tražite mrežne licence i dodatna rešenja za upravljanje dokumentacijom ili dodavanje 3D CAD rešenja, svakako da je najbolje da kontaktirate naše eksperte koji će vas voditi kroz proces selekcije za vašu idealnu konfiguraciju - na linku se nalazi i kontakt forma preko koje možete zatražiti ponudu Enterprise DraftSight licenci direktno od Solfinsa.

Pogledajte opcije licenci - kupite online ili kontaktirajte Solfins:

Projektovanje proizvodnih i konvejerskih sistema, linija za pakovanje i paletizaciju
Kako biti povoljniji, brži, kvalitetniji od konkurencije pomoću savremenih softvera