Desktop i laptop CAD radne stanice za inženjere
Solfins preporuka hardvera za efikasan rad u 3D CAD softveru
 
 

Solfins HARDVER

  • desktop i laptop radne stanice za 3D CAD projektovanje, renderovanje, simulacije
  • 3D miševi za 3D modelovanje
  • serveri i infrastruktura

Posetite Solfins web prodavnicu >

Zbog velikog broja zahteva korisnika i problema sa hardverom koji se često javljaju u praksi, na sajtu Solfinsa možete pogledati hardverske preporuke i poručiti radne stanice za rad u 3D CAD softverima, ali i za rad u zahtevnim aplikacijama za renderovanje i simulacije.

Takođe, možete uporediti specifikacije vašeg hardvera koji već koristite sa onim što je preporučeno kako biste uočili moguće uzroke eventualnih problema u radu, ali i planirali upgrade svojih radnih stanica.

Napomena: Solfins za svoje klijente pruža svu neophodnu stručnu i tehničku podršku za sav hardver - računare, monitore, miševe, servere...

Zašto je važan pravilan izbor profesionalnog hardvera za 3D CAD?

Odoo CMS - a big picture

Softver + hardver = efikasan rad

3D CAD softveri imaju specifične zahteve u pogledu arhitekture računara kako bi aplikacije radile po predviđenom scenariju - bez bagova, zastoja, zamrzavanja. Pored toga,  proizvođač softvera ne garantuje nesmetan rad ako se koristi hardver koji nije sertifikovan za date funkcionalnosti te može doći i do potpune nemogućnosti korišćenja vaših licenci. 

Napomena: aplikacije za vizuelizaciju i simulacije prirodno imaju više zahteve u pogledu naophodnog hardvera pa preporučujemo i da vaša unapređenja softverskog portfolija prate i unapređenja u pogledu hardvera.

SolidWorks hardver »

Desktop CAD radne stanice

Proverene konfiguracije za efikasan rad

Odoo CMS - a big picture

Standardna dekstop CAD radna stanica

Računar srednjih karakteristika namenjen 3D CAD korisnicima koji povremeno rade sa hardverski zahtevnijim 3D modelima. Standardna CAD radna stanica je preporučena i Visualize korisnicima jer grafička kartica podržava Denoiser tehnologiju koja ubrzava render performanse do 10 puta

Vidi konfiguraciju >

Profesionalna desktop CAD radna stanica

Računar naprednih karakteristika namenjen je 3D CAD korisnicima koji svakodnevno rade sa hardverski zahtevnim 3D modelima.  

Vidi konfiguraciju >

Custom desktop CAD radna stanica

Po želji korisnika i preporukama proizvođača ključnih softvera za vaš rad možemo napraviti radnu stanicu koja će zadovoljiti vaše potrebe za simulacijama, video renderingom, reverznim inženjeringom i drugim zahtevnim zadacima koje obavljate na računaru. 

Laptop CAD radne stanice

za potpunu mobilnost i fleksibilnost

Odoo CMS - a big picture

Standardna laptop CAD radna stanica

Dell Mobile Precision Workstation laptop računar zadovoljavajućih karakteristika namenjen svima koji rade u grafički zahtevnim aplikacijama. Potencijalni korisnici su korisnici 2D i 3D CAD softverskih rešenja, kao i korisnici koji se bave vizuelizacijom.

Vidi konfiguraciju >

Profesionalna laptop CAD radna stanica

Dell Precision Workstation laptop računar najnaprednijih karakteristika namenjen korisnicima koji rade u grafički najzahtevnim aplikacijama. Potencijalni kupci su korisnici 2D i 3D CAD softverskih rešenja, kao i korisnici koji se bave naprednim renderingom, vizuelizacijom, simulacijama, virtuelnom realnošću.... 

Vidi konfiguraciju >

Custom laptop CAD radna stanica

Po želji korisnika i preporukama proizvođača ključnih softvera za vaš rad možemo napraviti radnu stanicu koja će zadovoljiti vaše potrebe za simulacijama, video renderingom, reverznim inženjeringom i drugim zahtevnim zadacima koje obavljate na računaru. 

Profesionalni 3D miševi za inženjere
3Dconnexion SpaceMouse - Compact & Wireless