Solfins na Sajmu tehnike predstavlja tri ekskluzive
Sajam tehnike 2017, Beograd


Solfins 3D Kompanija tradicionalno će učestvovati i na 61. Sajmu tehnike koji se održava od 15. do 19. maja na Beogradskom sajmu, i to čak sa tri ekskluzivna rešenja!

U domenu softverskih rešenja posetiocima sajma predstavićemo revolucionarnu 3DExperience softversku platformu kompanije Dassault Systemes koja objedinjuje SolidWorks i Catia softverska rešenja sa preko 20 specijalizovanih softverskih alata za razvoj i proizvodnju, i upravljanje procesima i projektima kroz PDM i PLM rešenja.

Najveća ekskluziva ove godine na štandu Solfinsa biće najprecizniji 3D štampač na Balkanu - ProJet 2500 kompanije 3D Systems. Posetioci će uživo moći da vide ceo proces 3D štampe na ovom štampaču i gotove komade izrađene u multi-džet tehnologiji 3D štampe.

Pored toga, Solfins će u domenu 3D štampe predstaviti čak četiri različite tehnologije 3D štampe i aditivne proizvodnje, od čega tri vrste 3D štampe plastike i - 3D štampu metala!

Zainteresovani za CNC obradu imaće priliku da vide SolidCAM iMachining tehnologiju za optimizaciju CNC mašina koje donosi značajno ubrzanje ciklusa obrade i drastične uštede materijala i alata.

Solfins vas čeka na centralnom platou u Hali 1 gde ćete imati priliku da se upoznate sa našom kompletnom ponudom - od softverskih rešenja za inženjering, proizvodnju i upravljanje procesima do 3D štampe i skeniranja.

Solfins predavanje o 3D štampi metala

Tokom Sajma tehnike Solfins za domaće tržište organizuje i ekskluzivno predavanje o 3D štampi metala.

Predavanje će održati naš gost iz Italije, Alessandro Festa, direktor prodaje u 3DZ, najveće kompanije distributera 3D štampača u Evropi, zastupnika najvećih brendova 3D štampe kao što su HP i 3D Systems.

Predavanje će se održati u Svečanoj sali Beogradskog sajma (u upravnoj zgradi kod glavnog ulaza na Sajam) u sredu, 17. maja 2017. godine u 10 časova.

Solfins na Sajmu tehnike 2017

Odoo CMS - a big picture
Solfins Californication - SolidWorks konferencija 2018
SolidWorks World (#SWW2018) Los Anđeles