Vodič kroz MySolidWorks portal
Centralno mesto za SOLIDWORKS edukaciju

MySolidWorks portal omogućava korisnicima SOLIDWORKS platforme da na jednom mestu unaprede svoje znanje gledajući preko 1000+ edukacionih video snimaka, upoznaju se SOLIDWORKS novostima i drugim članovima SOLIDWORKS zajednice, besplatno preuzmu 3D CAD fajlove,  ali i čak da kroz jedinstvenu mrežu proizvođača i proizvedu svoj 3D CAD model.

MySolidWorks - Home stranica

 
 

Na Home stranici korisnik može brzo pristupiti različitim sekcijama MySolidWorks portala, npr. Trening, Drive, Forum i drugim sekcijama. Na ovoj stranici se može izvršiti i napredna pretraga u cilju pronalaženja željenog sadržaja.

MySolidWorks - Buzz stranica

 
 

Na Buzz stranici korisnici se mogu upoznati sa najnovijim vestima, diskusijama, video snimcima i drugim sadržajem u celokupnoj SolidWorks zajednici. 

CAD Models stranica

 
 

CAD Models stranica omogućava korisnicima da besplatno preuzmu 3D modele brojnih standardnih komponenti. Stranica funkcioniše u kooperaciji sa 3D Content Central portalom koji nudi bazu 3D modela, pri čemu su svi 3D modeli publikovani na portal od strane samih proizvođača komponenti. Direktno u browseru je omogućen i interaktivni eDrawings preview.

Training stranica

 
 

MySolidWorks Training stranica omogućava korisnicima da pristupe edukacionom materijalu na MySolidWorks portalu. Količina dostupnog materijala zavisi od nivoa MySolidWorks korisničkog naloga (Guest, Standard, Professional, Education).

Forum stranica

 
 

Forum stranica omogućava SOLIDWORKS korisnicima širom sveta da stupe u kontakt, razmene svoja mišljenja, prenesu iskustva, zajednički rešavaju brojne probleme u radu....

Drive stranica

Odoo CMS - a big picture

MySolidWorks Drive servis omogućava korisnicima da direktno u internet pretraživaču pregledaju i dele svoje 3D CAD fajlove zahvaljujući integraciji sa Dropbox i Google Drive servisima na kojima se skladište Vaši 3D CAD fajlovi.

Support stranica

Odoo CMS - a big picture

Support stranica omogućava korisnicima da preuzmu SolidWorks instalaciju, preuzmu relevantnu tehničku dokumentaciju...

Manufacturers stranica

Odoo CMS - a big picture

Manufacturers stranica je direktno vezana sa 3DEXPERIENCE Marketplace portalom koji omogućava korisnicima 3D CAD softvera da brzo proizvedu željeni deo. Korisnik definiše način izrade, izgled kao i veliki broj drugih parametara na osnovu kojih odmah dobija cenu dela i vreme isporuke od velikog broja različitih proizvođača. Ovaj servis je prvenstveno namenjen 3D CAD korisnicima u Zapadnoj Evropi u i SAD-u.

MyReseller stranica

Odoo CMS - a big picture

Na MyResseler stranici korisnici se mogu upoznati sa novostima, događajima i drugim informacijama koje Solfins deli sa svojim klijentima.

Try SOLIDWORKS stranica

 
 

Na MySolidWorks portalu korisnici mogu direktno iz internet pretraživača testirati najnoviju stabilnu verziju SOLIDWORKS softvera sa svim postojećim modulima.

MySolidWorks paketi

MySolidWorks Guest Subscription

Guest pretplata pruža svim korisnicima najosnovniji i besplatan pristup sadržaju (video snimcima, forumu, blogu...) na MySolidWorks portalu.
  • Korisniku je dostupno preko 320+ SOLIDWORKS edukacionih video snimaka
  • Trial SOLIDWORKS softvera direktno u internet pretraživaču na bilo kom uređaju
  • Pristup SOLIDWORKS forumu, blogu, platformi za vesti...
  • Pristup bazi 3D modela i 3DEXPERIENCE Marketplace portalu
  • Besplatan pristup za sve korisnike

MySolidWorks Standard Subscription

Standard pretplata sadrži sve što i Guest nivo, ali i dodatan sadržaj u vidu kurseva, video snimaka... Besplatno je dostupan korisnicima na SOLIDWORKS 3D CAD održavanju.
  • Korisniku je dostupno preko 600+ SOLIDWORKS edukacionih video snimaka
  • Pristup i pretraga SOLIDWORKS baze znanja
  • Pristup specijalizovanom sadržaju za pripremu korisnika za polaganje CSWA sertifikata
  • Pristup SOLIDWORKS tehničkom materijalu i vestima pripremljenim od strane Solfinsa
  • Besplatno dostupan korisnicima na SOLIDWORKS 3D CAD održavanju

MySolidWorks Professional Subscription

Professional pretplata pruža korisnicima kompletan pristup sadržaju dostupnom na MySolidWorks portalu. Dostupni su kursevi za polaganje CSWP, CSWE i CSWPA sertifikata.
  • Korisniku je dostupno preko 1000+ SOLIDWORKS edukacionih video snimaka
  • Korisnicima je dostupan specijalizovan sadržaj i kursevi za polaganje:
    • CSWA sertifikata
    • CSWP sertifikata
    • CSWPA (Drawing Tools, Mold Tools, Sheet Metal, Surfacing, Weldment) - 5 sertifikata
    • CSWE - sertifikata
  • MySolidWorks Professional pretplata se mora zasebno dokupiti

Paketi za studente

Za edukacione ustanove i studente postoji poseban paket - MySolidWorks Professional Student. Poseduje funkcionalnosti kao i MySolidWorks Professional, sa ograničenjima da korisnici ne mogu pristupiti MyResseler stranici i zahtevati unapređenja softvera i dodavanje novih funkcija.

Studenti imaju besplatan pristup MySolidWorks sa SolidWorks 9020 serijskim brojem koji je namenjen za kućnu upotrebu. SolidWorks 9020 serijski broj je dostupan SolidWorks EDU klijentima čije licence su na godišnjem održavanju i menja se automatski svake godine, pa iz tog razloga neće ostati zarobljen na MySolidWorks nalozima koji su prvobitno registrovani.


Poređenje SOLIDWORKS Electrical Schematic Standard i Professional
Odaberite Electrical Schematic paket prema vašim potrebama