xDesign

3D CAD softver u internet pretraživaču

Rola na 3DEXPERIENCE Platformi: 3D Creator i druge

CAD softver bilo kada bilo gde

xDesign je Cloud CAD softversko rešenje bazirano na inovativnoj 3DEXPERIENCE platformi. Korisniku omogućava kreiranje parametarskih 3D modela i sklopova. Zahvaljujući svojoj Cloud osnovi, u sebi sadrži i integrisano PDM rešenje.

xDesign čini CAD softver dostupnim direktno u internet pretraživaču, na bilo kom uređaju, bilo gde. Ne zahteva instalaciju i dostupan je na mobilnim uređajima i računarima koji nisu bazirani na Windows operativnom sistemu.

 
 

Želite da saznate više o ovom softveru, testirate, napravite prvi 3D model?

Testirajte xDesign na Cloud-u u okviru MySolidWorks portala


 

Osnovne funkcionalnosti

CAD softver iz internet pretraživača

xDesign je Cloud softver baziran na 3DEXPERIENCE platformi. Ne zahteva instalaciju i može se koristiti i sa mobilnih uređaja (telefoni i tableti) i klasičnih računara (laptopovi i desktopovi). Podržani su svi operativni sistemi (Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS...).

xDesign omogućava korisnicima kreiranje parametarskih delova i sklopova.

Jednostavan za korišćenje

Jednostavnost korišćenja i intuitivnost su jedne od osnovnih prednosti xDesign-a u odnosu na tradicionalna CAD softverska rešenja. Tehnički i netehnički korisnici mogu u izuzetnom kratkom vremenskom steći napredne veštine rada u xDesign softveru.

Integrisano PDM rešenje

Zahvaljujući Cloud integraciji sa 3DEXPERIENCE platformom xDesign u sebi već sadrži podešen PDM softver. Svi podaci se snimaju u Cloud okruženju, pa im možete pristupiti bilo kad i bilo gde.

Napredni CAD alati

Design Guidance omogućava korisnicima da kroz automatske sugestije izvrše optimizaciju kreiranog 3D modela uz postizanje manje mase za 3D štampu, oblika koji obezbeđuje bolje eksploatacione karakteristike...

Integracija 3DEXPERIENCE platforme omogućuje xDesign korisnicima pristup 3DEXPERIENCE Collaborative Space-u gde korisnici svoje CAD modele mogu deliti u okviru internih grupa, komunicirati korišćenjem integrisanog chat klijenta, razmenjivati ideje kroz specijalizovane alate,...

Proširivanje funkcionalnosti

 xDesign se nalazi na istoj platformi kao i druge CATIA i SOLIDWORKS Cloud aplikacije. Ukoliko korisnik ili firma želi da proširi mogućnosti softvera i broj dostupnih alata, to se može izvršiti dokupljivanjem dodatnih Cloud aplikacija.

 
 
 
 

3DEXPERIENCE platforma za SolidWorks inženjere

 
 

Želite da saznate više o ovom softveru?

Tražite prezentaciju i cene u Solfinsu!