3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE platforma i Solfins tim  predstavljaju  jedino lokalno podržano rešenje u kome možete organizovati kompletno poslovanje vaše firme. 


Jedinstveno za ovu platformu jeste simbioza rešenja za komunikaciju, deljenje informacija, skladištenje znanja, CAD aplikacija za 2D i 3D projektovanje, praćenje izmena, planiranje projekata, timski rad, proizvodnju, simulacije...

Omogućava daljinski pristup svim podacima uz maksimalnu sigurnost, bez skupih servera, IT logistike, virusa, hakerskih napada... 

Radite dok ste na putu, od kuće, iz firme, pokažite proizvod, projekat ili čak celo fabričko postrojenje na tabletu ili telefonu dok ste kod klijenta u inostranstvu. Radite sa uvek aktuelnim podacima koje ceo tim kreira i lako zabeležite vaše ili klijentove ideje i istog trenutka ih delegirajte vašem timu na realizaciju. 

Povežite vaš menadžment,  prodaju, marketing, proizvodnju i servis sa konstrukcijom proizvoda. Omogućite da cela vaša firma bude sinhronizovana i organizovana kroz jednu platformu sa jednom verzijom istine...

Solfins vam može pomoći da krenete brzo i jednostavno, rešite jedan izazov koji vas najviše boli, a nakon toga postupno nastavite da uređujete kompletno poslovanje, korak po korak, ili da prihvatite samo deo platforme i integrišete ga sa ostalim rešenjima koje ste već implementirali...

Osnova 3DEXPERIENCE platforme

Osnovu 3DEXPERIENCE platforme čini Collaboratibe Bussines Inovator (IFW) uloga, koja predstavlja ulazni modul koji svi u vašoj organizaciji koriste, a spram specifičnih službi i uloga svaki korisnik ima na raspolaganju veliki broj dodatnih aplikacija i rola koje vam omogućavaju efikasno izvršavanje vaših svakodnevnih radnih zadataka.

Pogledajte u nastavku stranice, koje sve oblasti poktiva 3DEXPERIENCE platforma...

Collaborative Business Innovator >>

Projektovanje i konstrukcija

3D ili 2D, desktop ili cloud, SOLIDWORKS, CATIA ili nešto treće? Sve aplikacije za projektovanje, konstrukciju i izradu tehničke dokumentacije...


Upravljanje i organizacija

Skup rešenja za upravljanje svim poslovnim procesima u vašoj firmi. 


Proizvodnja

Od upravljanja CNC mašinama, preko planiranja i praćenja proizvodnje...


Simulacije

Sve što vam je potrebno da ispitate funkcionisanje vašeg proizvoda ili proizvodnog procesa sa najmoćnijim Simulia Abaqus FEA softverima.

Više informacija>> 

Prodaja i marketing

Sve što proizvodite ili projektujete, mora prvo da se proda i prezentuje tržištu i kupcima. Pogledajte kako je zamišljen rad cele firme na razvoju i promociji vaših proizvoda...

Servis i održavanje

Šta god da proizvodite, morate i da servisirate i održavate. Bilo da se radi o vašim proizvodima kod kupaca ili vašim proizvodnim pogonima i opremi neophodna vam je evidencija, planiranje i praćenje svega što se desi da se ne bi ponovilo!

Startapi

Tek ste osnovali biznis, poslovanje je još uvek neizvesno i nemate novca za investiranje, ali vaš biznis zahteva uređenje poslovanja i razvoj proizvoda? Počnite onda besplatno da koristite softver ili uz minimalnu nadoknadu i kad razvijete posao, nastavljamo saradnju na ovostrano zadovoljstvo 

EDU - Obrazovne institucije

Skup rešenja za obrazovne institucije, fakultete, više i srednje škole, a ima i po nešto za osnovce i to besplatno...

Rešenja po industrijama

Bez obzira na industriju kojoj pripadate, mi imamo predefinisano rešenje koje odslikava vaše procese ili postojeća rešenja, možemo prilagoditi baš vašim specifičnim zahtevima.

Aplikacije ili uloge u platformi


Platforma predstavlja radno okruženje, a u okviru njega se nalaze informacije i dokumentacija koje se kreiraju i kojima se upravlja kroz aplikacije. Skup aplikacija predstavlja ulogu ili rolu koja se komercijalno nabavlja spram potreba svakog pojedinačnog radnog mesta u vašoj firmi. 

Postoji više hiljada aplikacija, podeljenih na uloge, procese ili rešenja za određene industrijske grane, koje vam garantuju pokrivanje svih vaših poslovnih potreba danas ali i sutra, bez obzira na stepen razvoja i rasta.


Odoo text and image block
Odoo text and image block

Cloud ili On-premise


Dassault Systemes 3DEXPERIENCE platforma postoji kao cloud verzija i omogućava rad sa svih lokacija, operativnih sistema i uređaja. Potreban vam je samo internet pretraživač! Sa druge strane za srednje i veće kompanije nudi se verzija platforme koja može raditi na vašim serverima (on-premise verzija).

Industry Oriented Solutions

 

Automotive

Dassault Systemes solutions are the leading software in the automotive industry from R&D to manufacturing and market delivery...

 

Aerospace

98% of the aerospace industry is using 3DEXPERIENCE PLM i Catia CAD solutions, following the Airbus and Boeing companies and their suppliers.

 

Defense

One platform for all leading manufacturers of military products from the US and Western Europe to Russia.

 

Machines and Equipment

Where other solutions face their limits, Catia takes over and delivers large assemblies for any type of product.

 

High-Tech

Join hardware and software demand and design into one continuous process that delivers IoT and other advanced products for today's market.

 

Architecture

  If you design contemporary architecture, you need state-of-the-art geometry. So, why not the one Frank Garry was using to create a museum in Bilbao?

 

Construction

 Join every construction process into one workflow with the entire building and manufacturing technical and financial documentation.

 

CG industry

Plan, execute and communicate B2C market like never before...

Learn More...

3DEXPERIENCE PLM?

RAZVOJ PLM SOFTVERA PARALELNO SA CAD SOFTVEROM

Prolazeći kroz evoluciju 3D CAD industrija se razvijala uporedo sa razvojem softverskih rešenja za upravljanje 3D CAD informacijama. PDM (Product Data Management) je termin koji se koristio i dalje se koristi za softverska rešenja koja upravljaju 3D CAD informacijama, dokumentima i sastavnicama.

Sledeća stepenica u razvoju je bio PLM (Product Lifecycle Management), koji je upravljanje tehničkom dokumentacijom podigao na viši nivo i uključio sve ključne segmente firme u timsko okruženje u okviru koga se prate procesi umesto dokumenata i u čitavu priču se involvira kompletna firma sa proizvodnjom, nabavkom, lancem dobavljača i slično. ENOVIA PLM je bila PLM sistem, koji je upravljao sa Catia V5 dokumentima, ali i svom ostalom dokumentacijom, pružajući podršku za simultani rad više CAD sistema.

Danas imamo 3DEXPERIENCE platformu koja predstavlja novi termin koji prevazilazi okvire PLM-a i odnosi se na upravljanje svim procesima u firmi gde su korisnici platforme svi zaposleni, kako u tehničkim, tako i u netehničkim sektorima. Predstavlja osnovu u okviru koje rade sve ostale aplikacije (CATIA, DELMIA, SIMULIA, SolidWorks…). Iako je prilagođena cloud tehnologijama, 3DEXPERIENCE platforma je dostupna i kao hosted ili on-premise verzija, što znači da može raditi totalno nezavisno u vašoj lokalnoj mreži ili na pojedinačnim računarima.

3DEXPERIENCE platforma ujedinjuje vaše zaposlene, klijente, dobavljače, auditore, potrošače u jedinstvenu komunikacionu mrežu koja pospešuje inovacije, komunikaciju, razmenu ideja i informacija.