Solfins Engineering

15 godina iskustva na domaćem i stranom tržištu

Specijalizovan Solfins tim za projektovanje mašina, razvoj proizvoda, CFD i FEA simulacije i proračune, razvoj proizvodnih linija i zahtevnih mašinskih rešenja u industriji pakovanja, automatske montaže, nafte i gasa, itd.

Mašinsko projektovanje - Inženjerske usluge

Kompletan razvoj vaših proizvoda

Solfins je projektantska kompanija koja obezbeđuje mašinsko projektovanje, odnosno inženjerske usluge na nivou Zapadnog projektnog menadžmenta i standarda kvaliteta.

Naše inženjerske usluge će vam omogućiti da cene držite na niskom nivou, dok paraleno zadržavate vaše osnovne inženjerske kapacitete. Samo nam prosledite posao koji premašuje vaše mogućnosti i naši inženjeri će uraditi ostalo. Menadžment firme Solfins je obrazovan na Zapadu i ima široko iskustvo u radu sa kompanijama u SAD i Evropi. Ova činjenica kao i dobro obučena i iskusna radna snaga, obezbediće vam pouzdanu, kvalitetnu i tačnu isporuku projekta, koji odgovara vašim specifikacijama u okviru dogovorenog vremena.

Odoo - Sample 1 for three columns

Mašine i oprema u naftnoj industriji

U svom dugogodišnjem radu sa renomiranim naftnim kompanijama učestvovali smo u razvoju celokupne opreme na naftnim platformama.  Mnogi patenti i nagrade su dokaz uspeha našeg projektantskog tima.

Odoo - Sample 2 for three columns

Projektovanje specijalnih mašina

U procesu proizvodnje veoma često se zahteva projetovanje specijalnih mašina koje će obavljati neki proces. U velikom broju slučajeva na tržištu ne postoji ništa slično pa je potrebno osmisliti i projektovati potpuno inovativan sistem.

Odoo - Sample 2 for three columns

Sistemi za automatsku montažu

Projektovali smo mašine za brzu automatsku montažu za različite klase proizvoda, kao što su: podsistemi u automobilskoj industriji, medicinska oprema, elektronske komponente, električni motori, baterije, konektori, pumpice, raspršivači, svećice, ...

Odoo - Sample 2 for three columnsSistemi za industrijsku automatizaciju

Potreba za ubrzanjem nekog procesa, eliminisanjem ljudi iz opasnih zona, smanjenjem škarta i slično, zahteva projektovanje automatizovanih sistema u svim granama industrije.

Odoo - Sample 2 for three columns

Razvoj i optimizacija proizvoda

Imate dobru ideju ili proizvod i potrebno je uraditi razvoj ili optimizaciju, uraditi simulacije i proračune, proizvodnu dokumentaciju. Naš tim to može uraditi za vas.

Odoo - Sample 3 for three columns

Dokumentacija

Izrada detaljne i kompletne dokumentacije za proizvodnju i montažu, servisnih i korisničkih uputstava. Izrada 3D realnih prikaza i animacija softverom za vizuelizaciju.

Referentni Projekti


Naš inženjerski tim poseduje bogat portfolio izvedenih projekata. U svom radu smo sarađivali sa nekim od najpoznatijih svetskih kompanija, kao što su Michelin, Drillform, Nitoku, Bodine i drugi. Mnogi od projekata predstavljaju službenu tajnu datih kompanija i nismo u mogućnosti da ih javno prikažemo. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.Solfins projekti i usluge na LinkedIn-u

Specijalizovana stranica Solfins projektnog biroa za mašinski inženjering - pratite naše projekte, ponude i usluge koje možemo obaviti za vas..

Prati na LinkedIn-u > 

Tražite proveren tim za inženjering?

Dođite u Solfins da ga upoznate i dobijete ponudu!

Pošalji upit >>