SolidCAM

Populatno i sveobuhvatno rešenje za programiranje svih tipova CNC mašina. Softver je veoma rasprostranjen u svetu a u Srbiji ga je najzastupljeniji CAM softver, zbog svog kvaliteta ali i tehničke podrške Solfins tima. Bez obzira na CNC mašinu, mi vam možemo razviti SolidCAM postprocesor.

Saznaj više >

Delmia CAM

Delmia CAM je najnovije i najsavršenije CAM rešenje kompanije Dassault Systemes, to je naslednik CATIA CAM softvera i integrisan je u 3DEXPERIENCE platformu. Postoje cloud i on-premise verzije. Pogledajte kako izgleda budućnost programiranja robota i CNC mašina.

Saznaj više >

CATIA CAM

Softversko rešenje za programiranje CNC mašina, za sve korisnike Catia V5 softvera. Najprirodnija tranzicija od konstrukcije do proizvodnje je kada nemate konverziju između softvera i kada radite u istom korisničkom okruženju.

CATIA V5 >

SWOOD CAM

SWOOD CAM je softver namenjen za mašinsku obradu i proizvodnju na svim CNC mašinama za obradu drveta i sečenje pločastog nameštaja u radionici ili proizvodnom pogonu, uz dodatni SWOOD Nesting modul za krojne liste.

Saznaj više >

Delmia ROBOTICS

Programiranje industrijskih robota za mašinsku obradu ali i za poslove manipulacije i zavarivanja. Delmia je integrisana sa CATIA i SOLIDWORKS CAD softverima i radi pod okriljem moćne 3DEXPERIENCE platforme.

Saznaj više >

DelmiaWorks

DELMIAWorks (IQMS) pomaže proizvodnim kompanijama da upravljaju svojim poslovanjem od prve interakcije sa klijentom do krajnje isporuke.

Saznaj više >