Solfins 3D AKADEMIJA

Savladajte nove tehnologije:

Uživo ili onlajn

Kompanije ili pojedinci

Solfins sertifikati za polaznike

Sertifikovani predavači

Obuke po programima proizvođača softvera


Šta je Solfins 3D Akademija?

  • 3D Akademija je jedinstveno mesto gde možete da dobijete znanje iz oblasti 3D tehnologija, CAD/CAM softvera, razvoja proizvoda, programiranja CNC mašina, reverznog inženjeringa, 3D štampe, 3D skeniranja. Pored toga dobijate i znanja iz određenih industrijskih grana i pripremu za vaš novi posao. Naše lokacije su Beograd i Kragujevac, a u bliskoj budućnosti otvaramo ispostave u Novom Sadu i Nišu.

Zašto Solfins 3D Akademija?

  • Pronađi dobro plaćen posao, poboljšaj poziciju u firmi, unapredi poslovanje svoje firme ili razvij potrebne veštine da otvoriš sopstveni biznis. 3D Akademija vam nudi karijeru i razvojni put, bilo da ste još uvek učenici, studenti ili inženjeri. Za svaku diplomu su vam potrebni bodovi, koje možete sakupiti u kontinuitetu kroz jedan semestar ili ih sakupljati postepeno u skladu sa finansijskim mogućnostima. Na kraju dobijate diplomu i zvanje i našu preporuku za pronalaženje posla. Mi vas ne učimo da koristite softver ili mašinu već da radite konkretan posao sa softverom i mašinom kao alatima.

Standardne obuke

Izaberite online obuku ili obuku uživo u našim trening centrima

SolidWorks, Catia, SolidCAM i drugi kursevi koje izvodimo u našem trening centru se fokusiraju na ispravan pristup projektovanju i fundamentalne veštine koje garantuju uspešan i produktivan rad sa softverom. Obukom u kompaniji Solfins stičete mogućnost da lakše pronađete posao ili ojačate svoje pozicije u kompaniji u kojoj već radite.

SolidCAM obuka >

SolidWorks obuka >

Catia obuka >

3Dexperience obuka >

Obuka za 3D štampu >

Specijalističke studije

INDUSTRIJSKI ORIJENTISANE OBUKE

Novi pristup obrazovanju kadrova

Program obuke u trajanju od 10 - 15 dana, nakon čega stičete esencijalno znanje za rad u određenim industrijama ili određenim oblastima. Pored obuke za korišćenje softvera, učite da upravljate CNC mašinama, 3D štampačima, koristite 3D skenere, konstruišete alate i mašine i uz to dobijate kompletno prateće znanje za primenu softvera u datoj industriji. Nakon svakog kursa dobijate specijalističke diplome Solfins 3D akademije! 

Naš plan i program počiva na ideji da vas spremimo za poslove koji će imati veze sa projektovanjem, konstrukcijom proizvoda i proizvodnjom. U našoj 3D akademiji možete napraviti izbor kurseva iz širokog spektra oblasti primene 3D CAD softverskih paketa SolidWorks i Catia. Za podršku proizvodnji možete izabrati kurseve za konstrukciju alata, mašina, procesne opreme, programiranje CNC mašina ili 3D štampu i 3D skeniranje sa obradom informacija koje dobijate sa 3D skenera (reverzni inženjering).

Specijalističke studije >

Solfins studenti

Svi polaznike koji su završili naše kurseve i stekli sertifikate možete pronaći na posebnoj stranici na našem sajtu:

Lista naših polaznika >