SOLIDWORKS
Apps
for Kids

Uvedite vaše dete u svet 3D modeliranja

Pogledajte i preuzmite besplatan vodič kroz SolidWorks aplikaciju za decu na linku na dnu ove stranice...

3D softver prilagođen deci

SOLIDWORKS Apps for Kids omogućava najmlađima da se korišćenjem interaktivnih i zabavnih alata upoznaju sa svetom 3D modeliranja. Koncept celokupnog softverskog rešenja na zabavan način upoznaje decu i sa celokupnim procesom razvoja proizvoda, od ideje, pa do fizičkog proizvoda izrađenog na 3D štampaču, i to sve na jednoj jedinstvenoj platformi.

SOLIDWORKS Apps for Kids je besplatan softver.

Capture It

Odoo image and text block

Zabeležite ideju

Ideja za igračku ili proizvod nikad neće biti izgubljena ili nedorečena jer se inicijalna inspiracija može zabeležiti sa bilo kog uređaja i to u obliku fotografije, video ili zvučnog snimka.

Shape It

Odoo image and text block

Kreirajte 3D model

Oblikovanje inicijalne ideje u 3D model bilo koje forme nikad nije bilo lakše zahvaljujući jednostavnim, intuitivnim, ali i moćnim 3D CAD alatima prilagođenim deci.

Style It

Odoo image and text block

Obojite 3D model

Kreiran 3D model se lako može obojiti i personalizovati kroz nalepljivanje postojećih stikera, definisanje pozadina ili čak crtanja direktno na 3D modelu.

Mech It

Pokrenite mehanizam

Korišćenjem intuitivnih alata, SOLIDWORKS Apps for Kids u touch-friendly interfejsu olakšava proces kreiranja, ali i simulacije rada mehanizma.

Show It

Interaktivno predstavite Vaš dizajn

SOLIDOWKRS Apps for Kids platforma omogućava najmlađima da u vidu interaktivnih prezentacija na najbolji način predstave svoj mini projekat.

Print It

Odoo image and text block

3D štampa prilagođena deci

Proces 3D štampe je pojednostavljen i na najbolji mogući način predstavljen najmlađima koji sada svoj virtuelni proizvod mogu učiniti fizičkim kroz samo nekoliko klikova.

SOLIDWORKS Apps for Kids podržava i klasičnu 2D štampu na papiru.

 
 

Želiš da saznaš nešto više o SOLIDWORKS softveru?

Poseti Solfins blog i pristupi brojnim tutorijalima i korisnim savetima besplatno!