3D Mold Creator

projektovanje alata za brizganje plastike

Odoo image and text block

Brzo, jednostavno i efikasno projektovanje alata za brizganje

Projektovanje alata za brizganje, sa svim povezanim elementima i detaljima - kroz pretraživač, bez skupog hardvera i klasičnih softverskih licenci? Da, moguće je - uz 3DEXPERIENCE platformu!

Uz sve što je potrebno za projektovanje, platforma donosi i sva dodatna važna rešenja za komunikaciju, upravljanje dokumentacijom, revizije, izlaznu dokumentaciju za proizvodnju..

Lako otključajte i sve dodatne aplikacije koje vam budu bile potrebne kako vaši projekti postaju zahtevniji i profitabilniji.

Uvod u 3D Mold Creator

 
 
Odoo image and text block

Specijalne aplikacije samo za vas

3D Mold Creator višesatne poslove rešava u nekoliko minuta:

  • Kompletan interfejs ove role i njenih aplikacija prilagođen je projektovanju alata i vrlo brzo i intuitivno radićete punom brzinom - kroz pretraživač!

  • Funkcionalnosti koje otkrivaju probleme, preglapanja, zazore, i sve detalje koji mogu da prave problem za alata ne samo da su dostupne već će vam automatski pomagati pri radu.

  • Pored toga, softver će vam predložiti i naredne korake tokom projektovanja alata za sve detalje koji definišu konstrukciju i funkcionalnost alata.

Odoo image and text block

Integrisan proces rada u jednom paketu

3DEXPERIENCE, kao što ime ove platfome i kaže, donosi potpuno novo iskustvo u radu sa ugrađenom inteligencijom softvera da radite jednostavnije i brže:

  • automatski vas vodi ka narednom koraku u projektovanju konkstrukcije jer razume šta je sledeće neophodno dodati da bi alat bio potpuno pravilno definisan

  • ceo proces projektovanja alata, zajedno sa komunikacijom na projektu, i svim izmenama, odvija se i skladišti na jednom mestu tako da se nijednog trenutka ne ide tri koraka unazad

  • posebne prednosti donosi manje iskusnim konstruktorima alata jer u sebi nosi iskustvo mnogo generacija profesionalaca u ovoj oblasti koje je ugrađeno u softverske alate koje dobijaju na raspolaganje.

Odoo image and text block

Jednostavna komunikacija na svakom projektu

3DEXPERIENCE 3D Mold Creator korisničkoj ulozi na platformi dodaje i sve ono potrebno za efikasan rad - mesto za saradnju i komunikaciju sa klijentom, jednostavno upravljanje podacima i fajlovima, saradnju celog tima koji učestvuje na projektu:

  • Jednostavno komunicirajte i ubrzajte saradnju sa proizvođačima delova pre nego alati odu u proizvodnju

  • Pustite da se svaka izmena i revizija automatski ažurira i smešta u podvarijante gde uvek znate koja verzija je poslednja uz potpunu kontrolu varijanti i izmena

  • Upravljajte sadržajem i fajlovima bilo koje vrste, uključujući i 3D modele i odgovarajuće simulacije

  • Čuvajte sve podatke na centralizovanoj bezbednoj cloud lokaciji i dodatno smanjite troškove za IT usluge, održavanje softvera i hardverske zahteve koji takođe postaju sve veće opterećenje za poslovanje..