3D SheetMetal Creator

projektovanje delova i proizvoda od lima

Odoo image and text block

3DEXPERIENCE era projektovanja delova od lima

3D SheetMetal Creator na moćnoj 3DEXPERIENCE platformi učiniće komunikaciju na projektu jednostavnijom nego ikada ranije.

U svakom trenutku 3D dizajn možete podeliti, komentarisati, markirati za popravke, kako sa članovima tima tako i sa drugim sektorima prema njihovim uputima (magacin, nabavka, prodaja) ali i sa klijentima.

Čak i najkompleksnija 3D gemetrija lima dobiće svoj ažurirani 2D crtež za proizvodnju automatski posle svake izmene - jer nema potrebe da se gubi vreme na jednostavne podrazumevajuće stvari koje ne donose novu vrednost.

Kratki uvod u 3D SheetMetal Creator

 
 
Odoo image and text block

3D SheetMetal Creator na 3DEXPERIENCE platformi

Kompletno rešenje za sve potrebne procese u projektovanju proizvoda od lima:

  • jednostavno projektovanje, čuvanje i reciklaža delova i sklopova

  • parametarsko projektovanje za brzu rekonfiguraciju i izmene delova i sklopova prema parametrima novog projekta

  • uređeni procesi projektovanja, čuvanja, odobravanja i upravljanja razvojem proizvoda..

Odoo image and text block

Budite efikasniji u projektovanju

3D SheetMetal Creator dolazi sa ugrađenim alatima i funkcionalnostima koji su specijalno dizajnirani za projektovanje delova i sklopova od lima, kao i za saradnju i timski rad na ovom tipu projekata.

To praktično podrazumeva da su svi ugrađeni procesi, svi toolbar-ovi, svi meniji prilagođeni projektovanju delova od lima.

Svi vaši podaci biće objedinjeni i lako dostupni u svakom trenutku da ih brzo dodate, izmenite, prilagodite, što će otvoriti novi nivo fleksibilnosti u radu jer uz veću efikasnost imaćete više prostora za inženjerske inovacije bez rizika da probijete vreme projekta i opteretite proizvodnu dokumentaciju.

Odoo image and text block

Softver koji vam aktivno pomaže u radu

3D SheetMetal Creator uključuje alate zasnovane na integrisanoj veštačkoj inteligenciji (AI) i mašinskom učenju koji prate kako gradite proizvod i predviđaju vaš naredni potez kako bi vam uštedeli vreme.

Svaki put kada projektujete softver uči od vas i predlaže naredne korake u skladu sa vašim projektom i načinom rada kako biste optimizovali svoj proces razvoja.

Otarasite se ponavljajućih operacija, zadataka, klikova, koji ne donose vrednost vašem projektu, prepustite sve to softveru a vi se koncentrišite na projektovanje novih i boljih delova, sklopova i proizvoda od lima.