3DExperience obuka

Najnaprednija platforma industrije za 21. vek

Upoznaj i savladaj kompletan ekosistem koji će obeležiti tvoj biznis ili tvoju karijeru u automobilskoj, avio, namenskoj i drugim naprednim industrijama, a naročito i u upravljanju razvojnim i proizvodnim procesima u narednim decenijama

Odoo image and text block

Catia V5 online obuka

Moto: "učite u vremenu koje vama odgovara, šta vama odgovara"

Specijalan Catia V5 paket koji u jednom nudi:

Obuku preko interneta za mašinske inženjere po zvaničnim kursevima Dassault-a

Licencu softvera u trajanju od godinu dana

Zvaničan Sertifikat koji korisnik ima pravo da polaže dva puta

Napomena: Materijal i ispit nije na srpskom jeziku


Raspitaj se o ceni >

Odoo image and text block

3DExperience platforma

Jedinstvena razvojna platforma koja kroz svoj "kompas" omogućava direktan pristup za preko 500 aplikacija za kolaboraciju, 3D modeliranje, simulaciju i aplikacije za prikupljanje informacija i poslovnu inteligenciju iz različitih izvora

3DExperience platforma obuhvata:

  • Aplikacije za upravljanje i komunikaciju

  • Aplikacije za modelovanje proizvoda i digitalizaciju proizvodnje

  • Aplikacije za analize i simulacije

  • Aplikacije za izveštavanje

Saznaj više o 3DExperience platformi >>

Solfins 3DExperience obuka


Obuka za kompanije

Tražite napredno rešenje koje integriše sve poslovne i proizvodne informacije, procese, dokumentaciju, u jedan efikasan, pouzdan i dugoročno održiv sistem?

Kroz Solfins 3DExperience obuku u vašoj kompaniji saznajte zašto je ovo platforma koju koriste kompanije poput Boinga ili Airbus-a, i kako je možete iskoristiti da svoj biznis dovedete u ravan sa najuspešnijim preduzećima i tržištima sveta.

kontakt

Obuka za pojedince

Radite u domaćoj razvojnoj i/ili proizvodnoj kompaniji i vaš zadatak je da pronađete adekvatno softversko rešenje? Planirate da tražite zaposlenje u inostranstvu i želite da saznate kako izgleda inženjersko i menadžersko okruženje u kom se radi u najvećim svetskim kompanijama? Onda je ovo prava obuka za vas!

Kao i druge Solfins obuke za pojedince, i ova se održava kao individualna ili obuka u grupi od 4-6 polaznika u Solfins kancelarijama.

kontakt

Prilagođena obuka

S obzirom da 3DExperience platforma obuhvata i integriše kompletna rešenja koja su potrebna u jednoj kompaniji, pored opštih informacija o celokupnoj platformi, obuku prilagođavamo sastavu grupe ili zahtevima vaše kompanije.

Prilagođavanje podrazumeva ulazak u više detalja za one aplikacije koje su polaznicima najinteresantnije: upravljanje, modelovanje, simulacije, upravljanje robotima i CNC mašinama, konfigurisanje sastavnica i proizvoda, itd.

kontakt