Uputstvo za generisanje Target ID

 

Preuzmite "DSLicTarget" fajl klikom na ikonu ispod i Solfins uputstvo za generisanje target ID za intalaciju CATIA licenci - PDF dokument (800kb)

Napomena: Virtuelne mašine nisu podržane za DSLS licencni server osim Hyper-V 2016 instaliran na Windows Server 2016Godišnje održavanje

 

Usluga godišnjeg održavanja se jednim delom odnosi na proizvođača softvera, koji kontinualno unapređuje softver, ugrađuje najnovije tehnologije u njega, prilagođava ga zahtevima klijenata i ispravlja sve uočene nedostatke. Proizvođač softvera jednom godišnje isporučuje nove verzije softvera. Drugi deo usluge godišnjeg održavanja se odnosi na kompaniju Solfins, koja svojim klijentima pruža tehničku podršku u toku trajanja usluge godišnjeg održavanja.

Edukacija (BLOG)

Tehnička podrška

 

Kompanija Solfins 3DS ima dobro obučen i uigran tim za tehničku podršku. Prvoklasna tehnička podrška i iskustvo u implementaciji softvera su dodatna vrednost na neosporno kvalitetna softverska rešenja koja nudimo.

Naša osnovna ideja u poslu jeste da stvorimo radno okruženje u kome će svi zaposleni u Solfinsu biti zadovoljni, a svojim radom i zalaganjem trudimo se da to zadovoljstvo prenesemo na naše klijente.

Kako pružamo podršku

Odoo CMS - a big picture


Svi inženjeri tehničke podrške u Solfinsu, opremljeni su licenciranim softverskim rešenjem TeamViewer za daljinski pristup i podršku. U trenutku kada imate problem, neko u Solfinsu se može povezati na vaš računar, sagledati problem i na najbrži i najkvalitetniji način pristupiti pronalaženju rešenja.

Solfins za svoje klijente obezbeđuje besplatnu softversku podršku u vidu klijentske instalacije TeamViewer softvera. Softver ne zahteva instalaciju pa je zahvalan kod sistema koji imaju IT restrikcije po pitanju instalacije softvera. Vaša privatnost je u potpunosti garantovana, obzirom da pristup vašem računaru možemo imati samo kada je aplikacija startovana i kada nam telefonski izdiktirate šifru koja se svaki sledeći put resetuje.

Preuzmite instalaciju TeamViewer softvera >>

Preuzmite verziju koju nije potrebno instalirati (Portable) >>

Catia hardverske i softverske preporuke

Catia V5 neće raditi na virtuelnim mašinama i MacOS

Na stranici proizvođača softvera je najažurnija lista podržanog i preporučenog hardvera radnih stanica za Catia softver.

Vidi Catia podržan hardver


Podržani sistemski softver je prikazan na slici:

Odoo image and text block

Uputstvo za instalaciju Catia V5

Preuzmite uputstvo za instalaciju Catia V5-6R2017 PLM Express

 

Odoo image and text block

Trikovi, novosti i podešavanja

Pogledajte naš blog

Otvorite 3DEXPERIENCE nalog (DS Passport)

Da bi pristupili servisima vaše 3DEXPERIENCE platforme (trening materijal, uputstva, baza znanja...) i/ili otključali PLM opcije (može i ako ste postojeći CATIA V5 korisnik sa aktivnom uslugom održavanja) potrebno je da kreirate 3DEXPERIENCE ID nalog.

Registruj se