Uputstvo za generisanje Target ID

Preuzmite "DSLicTarget" fajl klikom na ikonu ispod i Solfins uputstvo za generisanje target ID za intalaciju CATIA licenci - PDF dokument (800kb)

Napomena: Virtuelne mašine nisu podržane za DSLS licencni server osim Hyper-V 2016 instaliran na Windows Server 2016



ili direktno sa sajta proizvođača ovde

Godišnje održavanje

Usluga godišnjeg održavanja se jednim delom odnosi na proizvođača softvera, koji kontinualno unapređuje softver, ugrađuje najnovije tehnologije u njega, prilagođava ga zahtevima klijenata i ispravlja sve uočene nedostatke. Proizvođač softvera jednom godišnje isporučuje nove verzije softvera. Drugi deo usluge godišnjeg održavanja se odnosi na kompaniju Solfins, koja svojim klijentima pruža tehničku podršku u toku trajanja usluge godišnjeg održavanja.

Edukacija (BLOG)

Tehnička podrška

Kompanija Solfins ima dobro obučen i uigran tim za tehničku podršku. Prvoklasna tehnička podrška i iskustvo u implementaciji softvera su dodatna vrednost na neosporno kvalitetna softverska rešenja koja nudimo.

Naša osnovna ideja u poslu jeste da stvorimo radno okruženje u kome će svi zaposleni u Solfinsu biti zadovoljni, a svojim radom i zalaganjem trudimo se da to zadovoljstvo prenesemo na naše klijente.

Kako pružamo podršku

Odoo CMS - a big picture


Svi inženjeri tehničke podrške u Solfinsu, opremljeni su licenciranim softverskim rešenjem TeamViewer za daljinski pristup i podršku. U trenutku kada imate problem, neko u Solfinsu se može povezati na vaš računar, sagledati problem i na najbrži i najkvalitetniji način pristupiti pronalaženju rešenja.

Solfins za svoje klijente obezbeđuje besplatnu softversku podršku u vidu klijentske instalacije TeamViewer softvera. Softver ne zahteva instalaciju pa je zahvalan kod sistema koji imaju IT restrikcije po pitanju instalacije softvera. Vaša privatnost je u potpunosti garantovana, obzirom da pristup vašem računaru možemo imati samo kada je aplikacija startovana i kada nam telefonski izdiktirate šifru koja se svaki sledeći put resetuje.

Preuzmite instalaciju TeamViewer softvera >>

Preuzmite verziju koju nije potrebno instalirati (Portable) >>

Catia hardverske i softverske preporuke

Catia V5 neće raditi na virtuelnim mašinama i MacOS

Na stranici proizvođača softvera je najažurnija lista podržanog i preporučenog hardvera radnih stanica za Catia softver.

Vidi Catia podržan hardver


Podržani sistemski softver je prikazan na slici:

Odoo image and text block

Uputstvo za instalaciju Catia V5

Preuzmite uputstvo za instalaciju Catia V5-6R PLM Express

 

Odoo image and text block

Uputstvo za generisanje Target id za Catia composer

Format target ID je mac-adresa sastavljena od 12 hexadecimalnih karaktera [0..9] i [a..f]

Primer: 0015582d80b3

Način: Pokrenite ipconfig –all komandu. Mac-adresa računara je definisana pod imenom “Physical Address. . . . . . . . .” u sekciji “Ethernet adapter Local Area Connection”. Obrišite “-“ iz izraza i to je Target id na osnovu kojeg se generiše licencni ključ za Catia Composer.

više o Catia Composer sofveru

Odoo image and text block

Otvorite 3DEXPERIENCE nalog (DS Passport)

Da bi pristupili servisima vaše 3DEXPERIENCE platforme (trening materijal, uputstva, baza znanja...) i/ili otključali PLM opcije (može i ako ste postojeći CATIA V5 korisnik sa aktivnom uslugom održavanja) potrebno je da kreirate 3DEXPERIENCE ID nalog.

Registruj se