CATIA 3DEXPERIENCE Cloud za "male" projekte
studija slučaja

Kompanija Processia dobila je zadatak da implementira 3DExperience na oblaku sa CATIA softverom i drugim aplikacijama za projekat revitalizacije aviona i plovila iz Drugog svetskog rata.

Prvi je bio najpoznatiji transportni avion za ljudstvo i teret (zapravo jedrilica), Waco CG-4, a drugi je bio desantni čamac LCVP (poznat i kao Higgins).

Odoo CMS - a big picture
Odoo - Sample 1 for three columns


- Prvi put koristiti 3DExperience na oblaku prilično je jednostavno: dobijete link kojim stižete direktno na platformu u vašu poziciju unutar organizacije gde prostim klikom izaberete aplikacije koje ćete koristiti i – to je sve! - Laurent Beauvais, Senior PLM Consultant u kompaniji Processia.

Odoo - Sample 2 for three columns


- Na primer, formirali smo tim od tri korisnika: jedan u Parizu, od kuće, drugi u Londonu, od kuće, i ja, sa pristupom iz kancelarije i od kuće!

Odoo - Sample 3 for three columns


- Danas živimo u vremenu iskustava, i statični model više nije dovoljan. Zato smo napravili funkcionalni i bihejvioralni model... - objašnjava Frederic Chauvin, Catia Expert.

VIDEO: Primer CATIA 3DEXPERIENCE implementacije - Processia

Iako je trebalo "prevesti" preko 300 netačnih starih 2D crteža u funkcionalne 3D modele sa preko 30.000 elemenata.

A projekti su morali ići jedan za drugim u veoma gustom rasporedu sa ograničenim vremenom za završetak projekta, i sa brojnim pojedincima različitih profila koji su učestvovali na projektu.

Zato je od presudnog značaja bilo postaviti projekat što pre kako bi se moglo početi sa konkretnim radom. 3DExperience CATIA na oblaku bila je pravo rešenje...

 
 
CATIA 3DEXPERIENCE Cloud u arhitektonskom birou
studija slučaja