CustomWorks Add-in za SolidWorks dokumentaciju - PDF, DWG, DXF
Add-In za jednostavno dodavanje informacija o atributima i generiše dokumentaciju za štampanje

CustomWorks je aplikacija koja se koristi kao Add-In za SolidWorks 3D CAD softver i namenjena je automatizaciji procesa generisanja tehničke dokumentacije na osnovu informacija iz SolidWorks 3D modela.

Program odmah unosi i modifikuje informacije o atributima, čak i za celu strukturu. Informacije o atributima lako se unose u 3D modele iz padajućih menija. Kada vam trebaju različiti popisi, jednostavno pozovete informacije unete u 3D model da se pojave u željenom formatu.

Program direktno iz 3D modela vašeg sklopa:

  • kreira listu za štampanje
  • štampa jednim klikom sve radne crteže delova povezanih sa sklopom
  • izračunava broj delova koji treba proizvesti
  • upisuje informacije u sve crteže delova.

Slika: CustomWorks Add-In prikaz u SolidWorks softveru 

Koristite postojeće dizajn podatke kao osnovu za vaš sledeći projekat. Možete kopirati stare fajlove, ažurirati ih, nazvati i sačuvati na dosledan način.

Procesi i aktivnosti koje automatizuje CustomWorks

Upravljanje informacijama

CustomWorks unosi i uređuje informacije o atributima i generiše nove stavke i brojeve stavki. Informacije o stavkama se automatski popunjavaju u obrascima crteža i listama delova, i nema potrebe za ručnim unosom ili promenama informacija. Na taj način štedite značajno vreme. Informacije prenesene u sistem su visokog kvaliteta i dosledne, što sprečava greške u fazi proizvodnje i rezultira proizvodom višeg kvaliteta.

Ponovna upotreba podataka iz projekta

Pomoću funkcije kopiranja podataka iz projekta možete sistematično koristiti prethodno definisane podatke u novim projektima. Kada eliminišete dupliranje posla i iskoristite postojeće informacije, investicija će se brzo isplatiti.

Kreiranje različitih formata

Program masovno kreira fajlove prema vašim potrebama, na primer, u PDF, DWG ili DXF format. Informacije o dizajnu moraju biti dostupne u različitim formatima za nabavku, proizvodnju, komunikaciju i arhiviranje. Sada automatski konvertujete dokumente i crteže u format koji vam je potreban.

Masovno štampanje

CustomWorks automatizuje štampanje dokumenata projekta. Svi radni crteži u projektu se lako štampaju jednim klikom, i za štampanje nije potrebno znanje o CAD-u.

Povezivanje sa MRP/ERP sistemom

CustomWorks povezuje SOLIDWORKS sa drugim informacionim sistemima u kompaniji. Na primer, možete preneti BOM-ove u ERP sistem kompanije. Upotreba podataka ne zahteva CAD veštine, jer se prenos podataka odvija automatski u pozadini.


Solfins klijenti koji u svojim drugim kancelarijama u Evropi koriste CustomWorks tražili su da isto rešenje isporučimo i ovde - i za vaš SolidWorks možemo tražiti ponude - kontaktirajte nas za ponude >

SOLIDWORKS CAD sa 3DEXPERIENCE platformom - U TRI SLIKE
Fokus na dizajn uz nove servise