SolidWorks Composer kao osnovni alat za kreiranje uputstava i kataloga
Kreirajte uputstva za montažu/servis katalog rezervnih delova

Uputstva za montažu i servis

Dinamičkim i interaktivnim prikazima Vašeg proizvoda kreiranih korišćenjem SolidWorks Composera, u ovu sferu uvodite preko potrebnu dozu interaktivnosti koja Vašem kupcu olakšava i ubrzava celokupan proces servisiranja. Interaktivni materijal kreiran za kupca možete vrlo brzo i lako prilagoditi i Vašoj proizvodnji u vidu jasnih radnih uputstava za montažu.

 
 
 
 

Zanima Vas primena SolidWorks Composer softvera u Vašoj firmi?

Zatražite prezentaciju ili ponudu!

Kreiranje kataloga rezervnih delova i integracija sa Vašim websajtom


Jedna od osnovnih prednosti kataloga rezervnih delova kreiranog u SolidWorks Composeru jeste interaktivnost 2D i 3D sadržaja koja omogućava korisniku kretanje od celokupnog sklopa do podsklopova pa čak i individualnih komponenti. Informacije o samom rezervnom delu, kao što su npr. ID broj, naziv, količina itd. se mogu uključiti u sastavnicu koja se kreira u samom SolidWorks Composeru. Za kreiranje sastavnice se mogu koristiti metapodaci koje nosi sam CAD fajl, dok se sastavnica takođe može generisati za različite hijerarhijske nivoe Vašeg proizvoda.
 
Kako bi celokupno korisničko iskustvo bilo upotpunjeno, celokupan sadržaj se može publikovati na Vaš websajt i direktno integrisati sa Vašom internet prodavnicom rezervnih delova. SolidWorks Composer sadržaj je vektorskog formata, pa se on automatski skalira bez gubljenja kvaliteta prikaza kako na mobilnim telefonima tako i na desktop računarima.

 
 
 
 
SolidWorks simulacije - Postavke studija na delovima i sklopovima
Serijal Solfins webinara