3DEXPERIENCE World 2021
8-11. februar 2021 - Besplatna online konferencija
Odoo CMS - a big picture

Najveća konferencija o 3D tehnologijama u razvojnim i proizvodnim sektorima ove godine je dostupna besplatno za sve zainteresovane "posetioce". Nekada poznata kao SolidWorks World, od prošle godine nosi novo ime - 3DEXPERIENCE World, a ove godine u skladu sa trenutkom održava se online umesto u nekom od gradova u SAD kako je to bio slučaj prethodne dve decenije.

Novost je i da će trodnevna konferencija biti otvorena za sve zainteresovane koji se mogu registrovati na sajtu konferencije i odabrati svoj raspored sesija koje će pratiti. 

Kao i prethodnih godina, konferencija će obrađivati zanimljive projekte, industrijske trendove, kao i najave novih softverskih alata i funkcionalnosti za SolidWorks rešenja i 3DEXPERIENCE platformu.

Agenda konferencije 3DEXPERIENCE World 2021

Odoo CMS - a big picture

Zašto da PRATITE?

Solfins je svake godine do sada birao delegaciju od 5 do 7 ljudi koji bi išli na ovu konferenciju u Ostin, Los Anđeles i druge američke gradove gde bi se odvijala konferencija. Sa jedne strane ovo je bila i nagrada za zaposlene koji bi se istakli te godine, ali sa druge strane i ograničavajuć faktor da svi naši zaposleni u realnom vremenu čuju nove informacije, da isprate uživo trendove, da čuju najave koje se spremaju za novo izdanje softvera koje i sami koristimo na našim projektima, da iskoriste priliku da razgovaraju sa ljudima iz svih krajeva plane koji koriste SolidWorks ali i sa onima koji su na izvoru razvoja softvera. Ove godine nema putovanja za Ameriku, ali je tu i jedan veliki plus - 3DEXPERIENCE WORLD 2021 konferencija je dostupna za sve - da imaju jednako iskustvo, pristup svim informacijama, i to u rasporedu koji ne ometa tekuće poslove!

Ove godine, sve ono što je bilo omogućeno nama kao Dassault Systemes i SolidWorks partneru - dostupno je i vama i vašim ljudima! Iskoristite priliku za edukaciju, za shvatanje šire slike poslovanja i primene novih tehnologija, ali i za konkretna unapređenja procesa rada u skladu sa najnovijim mogućnostima softvera. Takođe, prateći unapređenja u rešenjima koja koristite, kao i planove proizvođača za njihov dalji razvoj, na vreme sagledajte kakve će to posledice, ali i mogućnosti, otvoriti za vaše poslovanje, i iskoristite ove informacije za povećanje efikasnosti vaših ljudi, za unapređenje vašeg portfolia i za novi nivo konkurentnosti vašeg biznisa!

Ne propustite jedinstvenu priliku da budete u centru zbivanja!

Dassault Systemes EMEAR konferencija 2020 - Value Up
Januar 2020, Monako