Desktop i laptop CAD radne stanice za inženjere
Solfins preporuka hardvera za efikasan rad u 3D CAD softveru

Zbog velikog broja zahteva korisnika i problema sa hardverom koji se često javljaju u praksi, na sajtu Solfinsa možete pogledati hardverske preporuke i poručiti radne stanice za rad u 3D CAD softverima, ali i za rad u zahtevnim aplikacijama za renderovanje i simulacije.

Takođe, možete uporediti specifikacije vašeg hardvera koji već koristite sa onim što je preporučeno kako biste uočili moguće uzroke eventualnih problema u radu, ali i planirali upgrade svojih radnih stanica.

Napomena: Solfins za svoje klijente pruža svu neophodnu stručnu i tehničku podršku za sav hardver - računare, monitore, miševe, servere...

Zašto je važan pravilan izbor profesionalnog hardvera za 3D CAD?

Odoo CMS - a big picture

Softver + hardver = efikasan rad

3D CAD softveri imaju specifične zahteve u pogledu arhitekture računara kako bi aplikacije radile po predviđenom scenariju - bez bagova, zastoja, zamrzavanja. Pored toga,  proizvođač softvera ne garantuje nesmetan rad ako se koristi hardver koji nije sertifikovan za date funkcionalnosti te može doći i do potpune nemogućnosti korišćenja vaših licenci. 

Napomena: aplikacije za vizuelizaciju i simulacije prirodno imaju više zahteve u pogledu naophodnog hardvera pa preporučujemo i da vaša unapređenja softverskog portfolija prate i unapređenja u pogledu hardvera.

SolidWorks hardver »

Desktop CAD radne stanice

Proverene konfiguracije za efikasan rad

Odoo CMS - a big picture

Osnovna CAD radna stanica

Računar osnovnih karakteristika je prvenstveno namenjen nezahtevnim 3D CAD korisnicima, ali i svim CAM korisnicima zbog hardverski nezahtevnih procesa rada u CAM aplikacijama. 

Saznaj više >

Standardna CAD radna stanica

Računar srednjih karakteristika namenjen 3D CAD korisnicima koji povremeno rade sa hardverski zahtevnijim 3D modelima. Standardna CAD radna stanica je preporučena i Visualize korisnicima jer grafička kartica podržava Denoiser tehnologiju koja ubrzava render performanse do 10 puta. 

Saznaj više >

Napredna CAD radna stanica

Računar naprednih karakteristika namenjen je 3D CAD korisnicima koji svakodnevno rade sa hardverski zahtevnim 3D modelima. 

Saznaj više >

Laptop CAD radne stanice

za potpunu mobilnost i fleksibilnost

Odoo CMS - a big picture

Osnovna laptop CAD radna stanica

Dell Precision 3551 laptop računar osnovnih karakteristika je prvenstveno namenjen nezahtevnim 3D CAD korisnicima, ali i svim CAM korisnicima zbog hardverski nezahtevnih procesa rada u CAM aplikacijama.

Saznaj više >

Standardna laptop CAD radna stanica

Dell Precision 5550 je laptop računar srednjih karakteristika namenjen 3D CAD korisnicima koji povremeno rade sa hardverski zahtevnijim 3D modelima. 

Saznaj više >

Napredna laptop CAD radna stanica

Dell Precision 5550 i 7550 su laptop računari naprednih karakteristika namenjeni 3D CAD korisnicima koji svakodnevno rade sa hardverski zahtevnijim 3D modelima. 

Saznaj više >

Profesionalni 3D miševi za inženjere
3Dconnexion SpaceMouse - Compact & Wireless