Solfins druženje u Junkovcu, april 2017

Sportski dan

U subotu, 8. aprila 2017. godine, Solfins 3D Kompanija samostalno je organizovala svojevrsni originalni "team building" u porodičnoj kući Radovanovića i zavičajnom muzeju u Junkovcu, nedaleko od Velikih Crljena i Stepojevca na Ibarskoj magistrali.

Solfins druženje sa porodicama

Odoo CMS - a big picture

Druženje je održano u ambijentu koji čine šumadijski bregoviti pejzaž, prostrano dvorište sa nekoliko objekata iz različitih perioda srpske seoske arhitekture, izložbena postavka, umetničke fotografije, biblioteka, velika sala sa tinjajućom vatrom u kaminu-ognjištu, brojni ukrasni, nekada upotrebni, predmeti koji su činili svakodnevicu života u proteklim decenijama ali i vekovima - burad i kace, drvena korita i naćve, kantari i tegovi, alatke i oruđa, stari nameštaj i ćilimi...

Celodnevno druženje zaposlenih i njihovih porodica nije pokvarilo ni nešto lošije vreme u prvom delu dana. Odrasli su imali priliku da popiju domaću prepečenicu i kasijevaču "Junkovčanku" ali i da odigraju nekoliko mečeva odbojke i boćanja. 

Deca su testirala izdržljivost tramboline pod višesatnim opterećenjem sinhronih i asinhronih sila, a svi zajedno smo energiju crpeli iz jagnjetine sa ražnja, izuzetnih domaćih predjela, peciva i salata, i naravno, dezerta u vidu sitnih kolača.

Opšti utisak je takav da već od prvog narednog radnog dana razmatramo mogućnost preseljenja biroa za projektovanje, kancelarije za podršku, Solfins 3D Akademije i Laboratorije za 3D štampu - u Junkovac!