Profesionalni 3D miševi za inženjere
3Dconnexion SpaceMouse - Compact & Wireless

SpaceMouse Compact je razvijen za pružanje intuitivne, jednostavne i precizne 3D navigacije u CAD aplikacijama koje se ne mogu iskusiti korišćenjem standardnog miša i tastature. Idealan je alat za moderne inženjere, arhitekte i dizajnere da pregledaju 3D dizajn i istražuju 3D prostore.

Solfins vam sa zadovoljstvom predstavlja ove proizvode koje možete naručiti kod nas bez čekanja i plaćanja međunarodnog transporta i troškova uvoza.

Odoo image and text block

Solfins iskstva sa brendom 3Dconnexion

Solfins već duže vreme koristi i distribuira 3Dconnexion proizvode u Srbiji i zahvaljujući odličnim iskustvima odlučili smo se da ovu saradnju nastavimo i u narednom periodu.

Ovi 3D miševi nalaze se na stolovima Solfins inženjera konstruktora u našem projektnom birou, ali i na stolovima naših aplikativnih inženjera koji pružaju tehničku podršku klijentima i korisnicima SolidWorks i Dassaut Systemes 3DExperience platforme (CATIA).

3D miševi SpaceMouse serije koje vam ovde predstavljamo jesu nova generacija 3D miševa u dve varijante - sa i bez kabla.

Za potrebe domaćeg tržišta uvezli smo osnovne količine nove generacije poznatih 3D miševa pa možete za 24 sata dobiti svoj novi komad hardvera koji će vam olakšati i ubrzati rad...

Izaberi svoju varijantu - sa ili bez kabla

Odoo CMS - a big picture

Nova serija SpaceMouse 3D miševa

Pogledaj specifikacije, cene i poruči

3Dconnexion SpaceMouse

WIRELESS

Varijanta bez kabla - za potpunu slobodu u radu i komfornu upotrebu uz bateriju koja se puni samo desetak puta godišnje.

Saznaj više >

3Dconnexion SpaceMouse

COMPACT

Varijanta sa kablom - ako vam je radno mesto uvek uredno i znate gde šta tačno stoji, kabl novog miša neće vam smetati a bateriju ne morate puniti nikad.

Saznaj više >

Odoo image and text block

Kompletna 3Dconnexion ponuda 3D miševa

Standardni miš po konceptu, ali specijalno prilagođen za CAD inženjere sa dodatnim funkcionalnostima koje olašavaju svakodnevno projektovanje: brzi zum i skrol, prepoznavanje aplikacija, dugme za dodatni meni...

3D CAD miševi > 

Opremili smo Demo centar za 3D tehnologije na Fakultetu u Kragujevcu
Novi centar posvećen industriji šumadijskog regiona