Solfins na "Spin 21" konferenciji
8. novembar 2021, XIII skup privrednika i naučnika

Solfins je učestvovao na Spin konferenciji u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka u Privrednoj komori Beograda, 8. novembra 2021. godine.

Srđan Živkov, izvršni direktor Solfinsa, u okviru panela "Digitalna transformacija", predstavio je nova rešenja za privredu u izlaganju pod naslovom "Primena inovativne 3DEXPERIENCE platforme za razvoj proizvoda i podršku proizvodnji u srpskim firmama".

Odoo - Sample 1 for three columns

SPIN 21 Konferencija

Ovogodišnja SPIN konferencija održana je po imenom "Industrija 4.0 - mogućnosti, izazovi i rešenja za digitalnu transformaciju privrede". Konferenciju od 2003. godine organizuje Centar za operacioni menadžment Fakulteta organizacionih nauka u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Spin 21 >

Odoo - Sample 2 for three columns

3DEXPERIENCE Platforma

Rešenje koje je bilo u fokusu izlaganja Solfinsa jeste 3DEXPERIENCE platforma koja je i danas, nakon od decenije od premijere i prvih implementacija, jedino dostupno rešenje koje objedinjuje procese upravljanja razvojem i proizvodnjom, komunikacije unutar organizacija i digitalne 3D modele proizvoda koji su dostupni za rad i pregled sa bilo koje lokacije i sa bilo kog uređaja..

3DEXPERIENCE Platforma >

Odoo - Sample 3 for three columns

Solfins promocije novih tehnologija

Nakon duže pauze bez događaja uživo, Solfins je iskoristio ovu priliku da nastavi sa svojom misijom promocije savremenih tehnologija u neposrednoj komunikaciji za stručnom i poslovnom javnošću. 

Sa nestrpljenjem očekujemo normalizaciju situacije i ponovnu organizaciju svih naših događaja uživo - sajmova, radionica, seminara, obuka..

Svi Solfins događaji >

3DEXPERIENCE World 2022
6-9. februar 2022. godine, Atlanta, Džoržija, SAD