Solfins ulazi u novu eru - Isporuka ERP rešenja
Potpisani ugovori za prvu isporuku DelmiaWorks rešenja

Zahvaljujući prethodno izgrađenom poverenju između Solfinsa i kompanije Dassault Systems. pre svega zahvaljujući globalnom liderstvu Solfinsa u mreži partnera prema uspešno isporučenim PDM i Manage implementacijama u predthodne dve decenije, sredinom 2022. godine otišli smo korak dalje.

Solfins je dobio ekskluzivno pravo isporuke jedinstvenog softverskog rešenja za upravljanje proizvodnjom i proizvodnim kompanijama DelmiaWorks, i u svega nekoliko nedelja potpisan je i prvi ugovor za isporuku ovog rešenja u Srbiji, a još nekoliko implementacija je u poslednjoj fazi pregovora.

 
 

Rešenje smo promovisali na Sajmu tehnike u Beogradu i retko kada se dešavalo da nešto izazove toliku pažnju domaće industrije. Naše firme su porasle, razvile se, i sada već postaje dragoceno ako se resursi koriste maksimalno efikasno a planiranje radi prema realnim parametrima. 

To je upravo ono što DelmiaWorks omogućava, uz još puno modula koji rešavaju segmente poslovanja i proizvodnje, od dobijanja porudžbenice, preko terminiranja proizvodnje, do praćenja magacina, isporuka i naplata.

Odoo image and text block

DelmiaWorks proizvodni ERP i MES

Ovo softversko rešenje nastalo je u proizvodnji i za proizvodnju, i može se koristiti kao integracija sa vašim ERP sistemom, ili sa svim modulima koji čine jednu zaokruženu celinu. 

Saznajte više >

Solfins zatvara još jednu uspešnu, 2021. godinu
Završna 3D kompanijska proslava, presek, nagrade i najave..