Solfins zatvara još jednu uspešnu, 2021. godinu
Završna 3D kompanijska proslava, presek, nagrade i najave..

Solution Findersi lagano zatvaraju još jednu uspešnu godinu za nas i naše klijente - pregled istorije za 5 novih kolega, pregled godine za ekipu koja ju je iznela, nagrade za kolege sa 5 i 10 godina rada, razgovor o viziji budućnosti i onoga što nas očekuje već od naredne godine, dodela zahvalnice jednog od timova menadžmentu, podsećanje na kolege Superstarove od prethodnih godina, suši posluženje i radionica, japanska piva, vina i rakije, odlične poslastice, kamerna muzika i celo popodne za druženje, naročito sa onima koje ređe srećemo tokom godine jer smo svi angažovani na različitim projektima pa su ređe prilike za razmenu iskustava uživo..

Dobra ponuda proizvoda i usluga, još bolji tim koji ih predlaže, koristi i implementira.. I to je otprilike formula za uspeh.

Hvala svim kolegama što u novu godinu ulazimo znajući da su postavili lestvicu, daleko preko svih planova za ovu godinu. Hvala što su dani zanimljivi, projekti završeni, klijenti zadovoljni, i praznici mogu da se proslave sa porodicama u spokoju i optimizmu!

Odoo CMS - a big picture

Solfins tim za 3D rešenja s kojim ulazimo u 2022. godinu

Odoo CMS - a big picture

Predstavljanje rezultata, planova i vizije budućnosti

Odoo CMS - a big picture

Dodele nagrada za 5 i 10 godina rada, i posebne zahvalnice menadžementu

Odoo CMS - a big picture

Opuštencija do večeri..

Solfins na "Spin 21" konferenciji
8. novembar 2021, XIII skup privrednika i naučnika