SOLIDWORKS Composer

Kreiranje interaktivnih uputstava brzo, lako i jednostavno

Composer korisnici u Srbiji >>
 
 

SolidWorks Composer

SolidWorks Composer je softver koji se koristi za izradu tehničkih uputstava. Omogućava vam da brzo kreirate 2D ili 3D grafički sadržaj, kojim jasno objašnjavate i prezentujete vaše proizvode i procese. Softver vam omogućava da radite direktno sa postojećim 3D modelom vaše konstrukcije i da kreirate vektorske ilustracije visokog kvaliteta, fotorealistične slike i interaktivne animacije. Suština problema koje Composer rešava su jasne ilustracije, usklađene sa vojnim i drugim tehničkim standardima,  koje ni jedan CAD softver ne može na taj način da prikaže sa senkama i izolinijama u vektorskom formatu (SVG). 

Svaka izmena na tehničkoj dokumentaciji, reflektuje se i na uputstvu, čime obezbeđujete integritet svih informacija na nivou vaše firme.

Jednostavnost i intuitivnost SOLIDWORKS Composera, omogućavaju i netehničkim korisnicima da kreiraju interaktivni sadržaj korišćenjem postojeće 3D CAD dokumentacije.

Razmislite da li želite da vaši klijenti loše koriste ili servisiraju vaše proizvode. Danas nije važno da proizvod bude dobar, već da celokupno iskustvo u korišćenju, održavanju i servisiranju vaših proizvoda bude vrhunsko. 

Osnovne funkcije SolidWorks Composer softvera

Primena

Servisna uputstva sa katalozima rezervnih delova

Instrukcije za montažu i proizvodne procese

Uputstva za upotrebu

Materijal za marketing i prodaju

Interaktivni konfiguratori proizvoda

Instrukcije za kontrolu kvaliteta

Uputstva za instalaciju i puštanje u rad

Materijal za obuku radnika

Animacija i video prezentacija proizvoda

Kreiranje uputstva startuje još u procesu razvoja

SolidWorks Composer ažurira sadržaj koji je kreiran u ranim fazama razvoja i može se brzo uskladiti sa najnovijom verzijom proizvoda iz konstrukcije. Time se omogućava paralelni rad na tehničkim uputstvima sa procesom razvoja proizvoda, ostvarujući uštede u vremenu i novcu u odnosu na tradicionalan proces gde se uputstva izrađuju nakon što su mašine i proizvodi već napravljeni.

Podrška za veliki broj CAD fajlova

SolidWorks Composer je softver koji može da čita i koristi fajlove  u SolidWorks, CATIA, Pro/Engineer, Creo, Autodesk Inventor formatima. Takođe se mogu koristiti fajlovi u neutralnim formatima za razmenu, kao što su STEP i IGES.

Smanjeni troškovi prevođenja na strane jezike?

Smanji količinu teksta i smanji troškove prevoda na strane jezike. Zamislite tehničko uputstvo koje je pisao inženjer sa trojkom iz srpskog jezika, koje je na strane jezike preveo prevodilac ne-tehničke struke i onda je vaš distributer preveo prevod originala na treći jezik! Da li će krajnji klijenti biti zadovoljni?

Web Integracija

Integracijom interaktivnog SOLIDWORKS Composer sadržaja na websajt unapređujete vašu servisnu službu, nudite bolji marketniški materijal i osnažujete vašu prodaju, koja može koristiti materijal sa internet prezentacije kao osnovni alat za predstavljanje vaših proizvoda. Dok vaša prodaja spava, vaš sajt prezentuje proizvode na najbolji način 24 časa dnevno!

Katalog rezervnih delova kreiran u SOLIDWORKS Composeru može se integrisati i sa internet prodavnicom, pa kupac na jednom mestu može kupiti rezervni deo i upoznati se sa načinom njegove zamene i servisiranja.

SolidWorks PDM Integracija

Integracijom u SolidWorks PDM softver za timski rad i praćenje izmena, cela firma radi sa ažutnim verzijama uputstava, tehničke, proizvodne dokumentacije i katalozima rezervnih delova! Nikada više nećete isporučiti klijentima deo koji usled izmene koja se desila nakon isporuke proizvoda, ne može da se namontira! Klijenti neće biti frustrirani jer uputstvo ne odgovara izvedenom rešenju proizvoda i vaša servisna služba će imati manje servisnih poziva jer će većinu problema klijenti rešavati samostalno.

Uputstvo za montažu proizvoda

Katalog rezervnih delova integrisan na websajt

 
 

Marketinški materijal kreiran u SOLIDWORKS Composeru

Osnovne funkcionalnosti

Znate šta vam je potrebno?

klikom na dugme dobijate željenu informaciju

Zatraži ponudu >>

Želiš da postaneš napredan korisnik?

Odoo image and text block

Prijavi se za Composer obuku već danas!

Sertifikovani Solfins predavači pobrinuće se da stekneš nova industrijski relevantna znanja i veštine u SOLIDWORKS Composer softveru. Rezerviši svoje mesto već danas i unapredi svoju karijeru.

Rezerviši svoje mesto >>