oBU

SPECIJALISTIČKE STUDIJE

INDUSTRIJSKI ORIJENTISANI KURSEVI 

Odoo image and text block

Studije za siguran posao

3D Akademija nudi novi pristup obrazovanju kadrova, kroz kurseve nakon kojih ćete imati kompletno znanje za rad u određenim industrijama ili određenim oblastima. Pored obuke za korišćenje softvera dobijate kompletno prateće znanje za primenu softvera u datoj industriji. Nakon svakog kursa dobijate specijalističke diplome Solfins 3D akademije.

Naš plan i program počiva na ideji da vas spremimo za poslove koji će imati veze sa projektovanjem, konstrukcijom proizvoda, i proizvodnjom. U našoj 3D akademiji možete napraviti izbor kurseva iz širokog spektra oblasti primene 3D CAD softverskih paketa SolidWorks i Catia. Za podršku proizvodnji možete izabrati kurseve za konstrukciju alata, mašina, procesne opreme, programiranje CNC mašina ili 3D štampu i 3D skeniranje sa obradom informacija koje dobijate sa 3D skenera (reverzni inženjering).


Specijalističke studije >>

STANDARDNI KURSEVI

AKO IMATE POTREBU DA DOPUNITE SVOJE ZNANJE

Odoo image and text block

Obuke i kursevi

SolidWorks, Catia, SolidCAM i drugi kursevi koje izvodimo u našem trening centru se fokusiraju na ispravan pristup projektovanju i fundamentalne veštine koje garantuju uspešan i produktivan rad sa softverom. Obukom u kompaniji Solfins stičete mogućnost da lakše pronađete posao ili ojačate svoje pozicije u kompaniji u kojoj već radite.

SolidWorks Obuka >>

Catia obuka >>

SolidCAM obuka >>

Obuka za 3D štampu >>

3D skeniranje i reverzni inženjering >>