Odoo image and text block

U toku rada, SolidWorks korisnici se ponekad susreću sa problemima u radu softvera koji im otežavaju vršenje svakodnevnih radnih obaveza ili čak čine njihovo izvršenje praktično nemogućim.

Solfins aplikativni inženjeri izdvojili su za vas rešenja za nekoliko problema sa kojima se Solfins klijenti najčešće susreću.

Napomena: Lista rešenja SolidWorks problema će se kontinualno proširivati.

Rešenja SolidWorks problema

SolidWorks-u nedostaje RAM memorije >>

Uputstvo namenjeno svim SolidWorks korisnicima. Pošto SolidWorks pri instalaciji ne može izmeniti bazne Registry parametre, korake u ovom uputstvu potrebno je primeniti na svim računarima gde je instaliran SolidWorks, bez izuzetka.


Rušenje SolidWorks-a kod korisnika sa integrisanim grafičkim karticama >>

Uputstvo namenjeno korisnicima koji poseduju računare sa integrisanim grafičkim karticama na kojima često dolazi do rušenja SolidWorks-a, i to najčešće u Sketch i Drawing radnom okruženju.


MOD-DIAM se prikazuje umesto ∅ >> 

Uputstvo namenjeno korisnicima kod kojih se ∅ znak prikazuje kao <MOD-DIAM>. Ovaj problem se najčešće pojavljuje po nadogradnji na novu verziju SolidWorks-a.


Problem: Brzi prikaz SolidWorks fajlova u Windows Exploreru ne radi >>

Uputstvo namenjeno korisnicima kod kojih brzi prikaz SolidWorks fajlova ne funkcioniše u Windows Explorer interfejsu.


Ukoliko na ovoj listi ne nalazite vaš problem i njegovo rešenje, pretražite dodatno Solfins blog ili pak kontaktirajte Solfins tehničku podršku.