Imate proizvod ili mašinu, a kupac traži prateću dokumentaciju?
Kako da ceo paket isporučite na vreme?
 
 

SolidWorks Composer

Napravili ste proizvod ili mašinu, a kupac traži prateću dokumentaciju, uputstva za upotrebu, servisiranje i kataloge rezervnih delova.

Prodaja naručuje proizvodnji delove koji ne mogu da se montiraju na mašinu kod klijenta jer su rađeni po neažurnoj dokumentaciji!

Dolazi novi posao, a dokumentacija za stari nije gotova. Nemate vremena da se organizujete od prevelike količine posla, a previše posla imate jer se niste dobro organizovali.

SolidWorks Composer omogućava da uputstva za vaše proizvode radite paralelno sa konstrukcionom i proizvodnom dokumentacijom.

Pogledajte kako najuspešnije firme u Srbiji
rešavaju ovaj problem >>


Traži prezentaciju i ponudu!

Zatraži ponudu >>

Uputstva i katalozi

Uputstva za montažu, radne instrukcije, tehnologija, servisna dokumentacija, Print i Web katalozi

 
 

Zamislite okruženje u kome svu proizvodnu i servisnu dokumentaciju radite paralelno sa konstrukcionom dokumentacijom i gde se svaka izmena u konstrukciji, ažurira na svim nivouma. Zamislite da vašoj proizvodnji, servisu, pa čak i kupcima obezbedite pristup ka uvek aktuelnoj verziji dokumentacije koja se kroz SolidWorks PDM softver sinhronizuje sa izmenama.

Zamislite vašu proizvodnju i servis koji email ili SMS poruku u kojoj se nalazi "korak po korak" uputstvo za montažu, demontažu, servisiranje ili uputstvo za upotrebu koje sa izvora i bez kopiranja mogu da pogledaju na računaru, telefonu ili tabletu!

Zamislite vašu prodaju i vaš marketing "naoružane" sa alatima koji mogu da predstave vaš proizvod, vaš nivo rada, vašu servisnu službu na način koji će vaše klijente ostaviti bez daha!

Detaljniji video - SolidWorks Composer

 
 
 

Želite da saznate više informacija o SolidWorks Composer rešenju?

Posetite SolidWorks Composer stranicu.

Konstrukcija i proizvodnja alata i kalupa u SolidWorks softveru
Ceo proces od proizvoda, preko alata do proizvodnje