Novi standard u elektro-projektovanju!
Vaše kupce zanima gotov proizvod, a ne problemi koji nastaju u elektro-mašinskoj kolaboraciji!
 
 

Electrical Schematics Professional

Solidworks Electrical je softversko rešenje koje omogućava izradu električnih šema. Pored toga u istom paketu i bez doplate možete raditi hidrauličke, pneumatske šeme i P&ID šeme i dijagrame za procesna postrojenja. Crtanje i definisanje simbola je inteligentno i generisanje kompletne dokumentacije za projekat je automatsko uz brojne izveštaje i sastavnice. Softver radi sa DWG formatom i u sebi ima uključene klasične 2D CAD alate, tako da elektro inženjer ima jedan softver koji pokriva sve potrebe.

Jedinstveno za ovaj softver je mogućnost simultanog rada mašinskih i elektroinženjera. Ovaj deo rešenja je opcioni ali veoma važan za firme koje u delatnosti imaju mašinsko i elektro projektovanje. Postojeća 2D šema se koristi kao ulaz za automatsko postavljanje komponenti i razvod provodnika u prostoru u kontekstu mašine, uređaja, elektro-ormana ili celokupnog postrojenja!

Zatraži ponudu >>

 
 

Kako SolidWorks objedinjuje elektro i mašinsko projektovanje?

Najčešće su "mašinci" i elektro inženjeri u firmama posebna ostrva koja se ukrštaju par puta u toku projekta zbog sinhronizacije.

Zamislite okruženje u kome i jedni i drugi rade zajedno, imaju zajedničku bazu podataka, mehaničkih i elektro komponenti i u kome svi u svakom trenutku mogu da vide progres svojih kolega iz druge struke!?

SolidWorks PDM nudi okruženje iz koga izlazi objedinjena specifikacija, sastavnica i dokumentacija za proizvod, bez obzira da li se radi o mehanici, automatici ili elektronici!

Želite da saznate više informacija o SolidWorks Electrical rešenjima?

Posetite SolidWorks Electrical stranicu.

Testiranje proizvoda na računaru?
Koliko košta prototip? Da li mogu da poboljšam performanse? Ušteda materijala?