Solfins Seminar: Od ideje do tržišta (Kragujevac)
Fakultet inženjerskih nauka u Kragujevcu, 15. mart 2019

Povodom potpisivanja petogodišnjeg ugovora o saradnji sa Fakultetom inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, i početka rada Solfins Demo centra koji je otvoren krajem 2018. godine, organizovali smo tročasovni Seminar o 3D tehnologijama za nastavnike, studente, inženjere, predstavnike privrede Šumadijskog regiona i sve zainteresovane.

Nakon predavanja i prezentacija, posetili smo zajedno sa svim učesnicima Solfins Demo centar na fakultetu. Kako je bilo u Kragujevcu pogledajte u video i foto galeriji ispod...

Solfins seminar u Kragujevcu (VIDEO)

 
 

Svečana sala Fakulteta inženjerskih nauka, Objekat B,
i Solfins Demo centar, Objekat A

Odoo - Sample 1 for three columns

Spremno za početak...

Studentska organizacija FINES, pored pomoći u organizaciji događaja, iznenadila nas je i izrađenim logoom naše kompanije.

Odoo - Sample 2 for three columns

3DEXPERIENCE na FIN-u

Prof. dr Goran Devedžić u pozdravnoj reči istakao je značaj dostupnosti 3DEXPERIENCE platforme na FIN-u za obrazovanje novih generacija studenata.

Odoo - Sample 3 for three columns

FIN kao lider u obrazovanju

Solfins implementacija 3DEXPERIENCE platforme na FIN-u svrstava ovaj fakultet u pionire visokog obrazovanja u oblasti 3D tehnologija.

Odoo - Sample 1 for three columns

SolidWorks platforma na FIN-u

Prof. dr Mirko Blagojević podsetio je kolege nastavnike i studente da je FIN u svoj obrazovni program uvrstio i SolidWorks platformu kao najpopularnije softversko rešenje u industriji Srbije.

Odoo - Sample 2 for three columns

Spremni za poslove u industriji

Zbog velikog broja vodećih kompanija u Srbiji koje su usvojile SolidWorks platformu, studenti FIN-a imaju priliku da već u toku školovanja steknu neophodnu praksu za buduće zaposlenje.

Odoo - Sample 3 for three columns

3DEXPERIENCE platforma

Mile Andesilić iz Solfins 3DS u svom predavanju predstavio je kako izgleda savremeni razvoj proizvoda i njihov plasman na tržište pomoću 3DEXPERIENCE platforme kompanije Dassault Systemes.

Odoo - Sample 1 for three columns

Velika zainteresovanost za 3D tehnologije

Seminaru su prisustvovali nastavnici i studenti FIN-a, ali i gosti iz više preduzeća iz Kragujevca i bliže i dalje okoline, koji planiraju uvođenje ili proširenje svog softverskog 3D portfolia.

Odoo - Sample 2 for three columns

SolidWorks platforma

Srđan Živkov iz Solfinsa predstavio je detaljnije SolidWorks platformu kroz sve procese razvoja i proizvodnje, uz nekoliko primera Solfins implementacija u domaćoj industriji.

Odoo - Sample 3 for three columns

Suština savremenih softverskih rešenja 

Akcenat predavanja bio je na značaju povezivanja svih aktivnosti razvoja i proizvodnje, odnosno softverskih alata, u jedan izvor informacija i jedan neprekinut tok povezanih procesa.

Odoo - Sample 1 for three columns

Primena 3D rešenja u praksi

Kompanija Agromarket predstavila je prednosti primene SolidWorks platforme u praksi razvoja i proizvodnje brenda alata Villager. 

Odoo - Sample 2 for three columns

SolidWorks u domaćoj praksi - Agromarket studija slučaja

Agromarket u svom radu koristi više SolidWorks rešenja: 3D CAD, PDM, Composer, Visualize... Saznajte više o ovoj Solfins implementaciji >

Odoo - Sample 3 for three columns

Demonstracija u Solfins učionici

Nakon seminara učesnici su posetili Solfins Demo centar na FIN-u i uživo testirali softverska rešenja i tehnologije 3D štampe koje su na raspolaganju zainteresovanim nastavnicima, studentima i privrednicima.

3DExperience seminar u Novom Sadu
septembar 2018.