Usluge mašinskog projektovanja

20 godina iskustva na domaćem i stranom tržištu

Specijalizovani Solfins tim za projektovanje mašina, razvoj proizvoda, CFD i FEA simulacije i proračune, razvoj proizvodnih linija i zahtevnih mašinskih rešenja u industriji pakovanja, automatske montaže, nafte i gasa, itd.

Mašinsko projektovanje - Inženjerske usluge

KOMPLETAN RAZVOJ VAŠIH PROIZVODA

Solfins je projektantska kompanija koja obezbeđuje mašinsko projektovanje, odnosno inženjerske usluge na nivou Zapadnog projektnog menadžmenta i standarda kvaliteta.

Naše inženjerske usluge će vam omogućiti da cene držite na niskom nivou, dok paraleno zadržavate vaše osnovne inženjerske kapacitete. Samo nam prosledite posao koji premašuje vaše mogućnosti i naši inženjeri će uraditi ostalo. 

Menadžment firme Solfins je obrazovan na Zapadu i ima široko iskustvo u radu sa kompanijama u SAD i Evropi. Ova činjenica kao i dobro obučena i iskusna radna snaga, obezbediće vam pouzdanu, kvalitetnu i tačnu isporuku projekta, koji odgovara vašim specifikacijama u okviru dogovorenog vremena.

 
 

20 godina Solfins usluga mašinskog projektovanja! 

Osnovano 2004.

Vaš inženjering tim!

Preuzmite brošuru (1xA4) o Solfins inženjering ponudi na linku:

Download Executive Summary >

Mašine i oprema u naftnoj industriji

U svom dugogodišnjem radu sa renomiranim naftnim kompanijama učestvovali smo u razvoju celokupne opreme na naftnim platformama.  Mnogi patenti i nagrade su dokaz uspeha našeg projektantskog tima.

Odoo - Sample 2 for three columns

Projektovanje specijalnih mašina

 U procesu proizvodnje veoma često se zahteva projetovanje specijalnih mašina koje će obavljati neki proces. U velikom broju slučajeva na tržištu ne postoji ništa slično pa je potrebno osmisliti i projektovati potpuno inovativan sistem.

 Sistemi za automatsku montažu

Projektovali smo mašine za brzu automatsku montažu za različite klase proizvoda, kao što su: podsistemi u automobilskoj industriji, medicinska oprema, elektronske komponente, električni motori, baterije, konektori, pumpice, raspršivači, svećice...

Odoo - Sample 2 for three columnsSistemi za industrijsku automatizaciju

Potreba za ubrzanjem nekog procesa, eliminisanjem ljudi iz opasnih zona, smanjenjem škarta i slično, zahteva projektovanje automatizovanih sistema u svim granama industrije.

Odoo - Sample 2 for three columns

Razvoj i optimizacija proizvoda

 Imate dobru ideju ili proizvod i potrebno je uraditi razvoj ili optimizaciju, uraditi simulacije i proračune, proizvodnu dokumentaciju. Naš tim to može uraditi za vas.

Odoo - Sample 3 for three columns

Dokumentacija

Izrada detaljne i kompletne dokumentacije za proizvodnju i montažu, servisnih i korisničkih uputstava. Izrada 3D realnih prikaza i animacija softverom za vizuelizaciju.

Kontinualna automatska montaža

Industrija pakovanja

Interakcija između konvejera i rotacionog dodavača delova može biti optimizovana.

Koristeći SolidWorks Motion paket možemo konfigurisati profil kretanja pri postavljanju dela na konvejer tako da najbolje zadovolji vašu aplikaciju. 

Možemo Vam pomoći da isprojektujete Vaš rotacioni dodavač delova ili celu liniju za automatsku montažu.

Referentni projekti

Naš inženjerski tim poseduje bogat portfolio izvedenih projekata. U svom radu smo sarađivali sa nekim od najpoznatijih svetskih kompanija, kao što su Michelin, Drillform, Nitoku, Bodine i drugi. 

Mnogi od projekata predstavljaju službenu tajnu datih kompanija i nismo u mogućnosti da ih javno prikažemo. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Solfins patenti

Modular racker system for a drilling rig

Patent 14/565,561 >

Modular gripperhead with effector for a racker system

Patent 15/790,458 >

Parking system for a pipe racker on a drilling rig

 Patent US9926753 >

Solfins projekti i usluge na LinkedIn-u

 Specijalizovana stranica Solfins projektnog biroa za mašinski inženjering - pratite naše projekte, ponude i usluge koje možemo obaviti za vas..

Pratite nas na LinkedInu > 

Tražite proveren tim za usluge mašinskog projektovanja, simulacija i proračuna?

Dođite u Solfins da ga upoznate i dobijete ponudu!