Softverska rešenja za proizvodnju

Unapredili smo proizvodnju za više stotina klijenata u Srbiji - pomoći ćemo i vama!

Solfins predstavlja softvere, alate i usluge koje će pokrenuti i ubrzati vaše CNC mašine i proizvodne procese..

CAM Softveri

Programiranje CNC mašina i robota

Odoo - Sample 1 for three columns

SolidCAM

Veoma populatno i sveobuhvatno rešenje za programiranje svih tipova CNC mašina. Softver je veoma rasprostranjen u svetu a u Srbiji ga je najzastupljeniji CAM softver, zbog svog kvaliteta ali i tehničke podrške Solfins tima. Bez obzira na CNC mašinu, mi vam možemo razviti SolidCAM postprocesor.

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

Delmia CAM

Delmia CAM je najnovije i najsavršenije CAM rešenje kompanije Dassault Systemes, to je naslednik CATIA CAM softvera i integrisan je u 3DEXPERIENCE platformu. Postoje cloud i on-premise verzije. Pogledajte kako izgleda budućnost programiranja robota i CNC mašina.


Saznaj više >

Odoo - Sample 3 for three columns

Catia CAM

Softversko rešenje za programiranje CNC mašina, za sve korisnike Catia V5 softvera. Najprirodnija tranzicija od konstrukcije do proizvodnje je kada nemate konverziju između softvera i kada radite u istom korisničkom okruženju.


Catia V5 >

Odoo - Sample 1 for three columns

SWOOD CAM

SWOOD CAM je softver namenjen za mašinsku obradu i proizvodnju na svim CNC mašinama za obradu drveta i sečenje pločastog nameštaja u radionici ili proizvodnom pogonu, uz dodatni SWOOD Nesting modul za krojne liste

Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

Programiranje robota - Delmia 3DEXPERIENCE Robotics

Programiranje industrijskih robota za mašinsku obradu ali i za poslove manipulacije i zavarivanja. Delmia je integrisana sa CATIA i SOLIDWORKS CAD softverima i radi pod okriljem moćne 3DEXPERIENCE platforme.

Saznaj više >

Upravljanje proizvodnim procesima

Veza između konstrukcije i proizvodnje

Odoo - Sample 1 for three columns

SolidWorks Manage

Upravljanje sastavnicama proizvoda i transformacija knostrukcionih sastavnica u tehnološke ili proizvodne, sa punom sledljivošću i kontrolom nad izmenama. Detaljno projektovanje tehnoloških postupaka i mogućnost upravljanja radnim nalozima na bazi alternativnih tehnoloških postupaka. ..

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

Planiranje procesa proizvodnje i montaže - DELMIA Process Planning

Bez obzira da li želite da definišete tehnološke sastavnice (MBOM), rute po kojima se odvija tok izrade delova ili montaže ili želite da sve te operacije prikažete na vremenskoj osi i simulirate kompletan proces u virtuelnom okruženju,..

Saznaj više >

Ostala softverska rešenja

Optimizujte troškove i ubrzajte svoje proizvodne procese

Odoo - Sample 1 for three columns

SolidWorks Inspection

Kontrola kvaliteta je sastavni deo svake roizvodnje i automatizacija u kreiranju planova kontrole je zadatak SOLIDWORKS Inspection softvera. Pored planova, Solfins tim ima rešenje i za evidenciju i statističku obradu rezultata merenja...

Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

3D PMI, MBD ili 3D Master

Proizvodnja bez crteža i papira. 3D model je nosilac svih informacija potrebnih za proizvodnju: dimenzije, tolerancije, tehnologija...

Napravi brzu uštedu u procesima razvoja i proizvodnje...

Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

Instrukcije za proizvodnju i montažu

Dokumentujte vaše procese, kroz kvalitetnu i interaktivnu dokumentaciju. Napravite instrukcije za montažu, servisna uputstva, korak po korak procedure...


Saznaj više >