Odoo image and text block

Novosti u SolidWork softveru u prethodnih pet godina

Veliki Solfins serijal webinara osmišljen tako da našim klijentima i korisnicima omogući sveobuhvatan uvid u pravce razvoja SolidWorks platforme, kao i konkretne prednosti koje su donele nove verzije softvera proteklih godina..

Ne propustite!

Saznaj više >

SolidWorks rešenja za upravljanje dokumentacijom, aktivnostima, procesima i projektima

SolidWorks PDM i SolidWorks Manage

Dva ključna softverska rešenja koja omogućavaju najviši stepen efikasnosti u fazama razvoja, projektovanja i izrade tehničke dokumentacije jesu SolidWorks PDM, najzastupnjenije rešenje za upravljanje dokumentacijom i timskim radom u našoj industriji, kao i SolidWorks Manage softver koji omogućava potpunu kontrolu nad procesima i povezivanje sa ERP sistemom..

Odoo - Sample 1 for three columns

Uvod u SolidWorks Manage - Napredno rešenje za upravljanje poslovanjem

Upravljanje poslovnim procesima kroz jedinstveno rešenje koje na jednom mestu pokriva sve korake od ideje za razvoj novog proizvoda, kroz konstrukciju, tehnologiju, proizvodnju i praćenje u eksploataciji i servisu. Alati kojima se ostvaruje ova ideja su: 3D CAD softver za mašinsko projektovanje i E-CAD softveri za elektrošemiranje i PCB dizajn.

Webinar >

Odoo - Sample 2 for three columns

Upravljanje zadacima i aktivnostima u SolidWorks Manage softveru - Ne želite klasičan project management? Prilagodite rešenje sebi!

Ovaj video daje prikaz upravljanja zadacima i aktivnostima razvojnih timova kroz SolidWorks Manage softverko rešenje. Model upravljanja kroz aktivnosti najpogodniji je za projekte gde niste u tolikoj meri određeni rokovima ali želite da pratite različite zadatke i njihovo završavanje kroz određene faze projekta.

Webinar >

Odoo - Sample 3 for three columns

Upravljanje projektima u SolidWorks Manage softveru - Rešenje za razvoj i LCA upravljanje paletom elektromehaničkih proizvoda

Kompleksne informacije iz raznorodnih softverskih alata ne mogu da se povežu sa opšte prihvaćenim rešenjima za task i projekt menadžment. SolidWorks Manage u jednom softverskom rešenju objedinjuje dokumentaciju iz više izvora i složene relacije između te dokumentacije, sa zadacima, projektima, procesim i naprednim izveštavanjem. U ovom videu imate prikaz podsistema ua upravljanje projektima.

Webinar >

Odoo - Sample 3 for three columns

Upravljanje procesima razvoja novog proizvoda i izmena u SolidWorks Manage softverskom rešenju

Kako pratiti razvoj proizvoda od inicijalnog zahteva kupca ili tržišta, pa sve do proizvodnje i praćenja u eksploataciji?

Webinar >

Odoo - Sample 2 for three columns

SolidWorks PDM za izradu delova od lima - Upravljanje dokumentacijom za proizvode od limova

Upravljanje dokumentacijom i izmenama u razvoju proizvoda nosi sa sobom izazove, ali svaka industrija ima neke specifičnosti. Tako smo u ovoj prezentaciji obradili rešenje koje smo implementirali u firmama koje se dominantno bave preradom lima i zavarivanjem, jer ova proizvodna grana zahteva specifične outpute ka proizvodnji i automatizaciju određenih ponavljajućih poslova, koju smo uspešno rešili u mnogim firmama u Srbiji.

Webinar >

Odoo - Sample 1 for three columns

Softversko rešenje za mehatroniku - 3D CAD, PCB, upravljanje projektom

Solfins je održao seminar posvećen mehatronskim proizvodima na Mašinskom fakultetu u Nišu maja 2019. godine i tu smo detaljno predstavili SolidWorks platformu kao kompletno rešenje za razvoj i projektovanje mehatronskih proizvoda. U ovom videu pogledajte opširni rezime ovog seminara.

Webinar >

Savremena rešenja u proizvodnji

CNC obrada, Aditivne tehnologije i reverzni inženjering

Danas je veća frekventnost pojava novih rešenja i tehnologija u proizvodnji, i neprekidno se postavlja pitanje koja tehnologija je bolja od druge, koja je najbolja, koja je najbrža. U ovim webinarima razbijamo mitove, preterana očekivanja svodimo na razumnu meru i dajemo rešenja koja smo već primenili kod naših klijenata.

Odoo - Sample 1 for three columns

CNC obrada ili 3D štampa - Uporedni pregled dve tehnologije proizvodnje

Kada je isplativije proizvoditi 3D štampom? Može li 3D štampa da zameni CNC? Šta je moguće a šta nije moguće učiniti jednom ili drugom tehnologijom? Kako razmišljati o isplativosti investicije jednog i drugog tipa proizvodnje? Kako urediti procese tako da CNC i aditivne tehnologije nadopunjuju jedna drugu?

Webinar >

Upoznajte Dassault Systemes rešenja

3DEXPERIENCE, CATIA, DELMIA, SIMULIA, ENOVIA..

Softverska rešenja koja koriste i najzahtevniji biznisi i industrije, od avio i namenske, do auto i građevinske industrije, ali su nezanmenjiva i na specifičnim projektima u oblasti dizajna, brodogradnje, enterijera, upravljanja poslovanjem..

Odoo - Sample 1 for three columns

Uvod u DELMIA 3DExperience Cloud

Kako smo za samo par dana aktivirali licence, pokrenuli robota i postavili proizvodnju pomoću Delmia softverskog rešenja "na oblaku"?

Webinar >

Odoo - Sample 2 for three columns

CATIA 3DEXPERIENCE on Cloud

Najpoznatiji 3D softver koji dominira u avio, auto i namenskoj industriji još od 1980-ih godina, sada je dostupan i kao softver na oblaku. Koje su sličnosti i razlike desktop i cloud rešenja?

Webinar >

Ne propustite naredne webinare!

Rezervišite termin i dobićete podsetnik: