SOLIDWORKS obuke i kursevi

Rezerviši prvi naredni termin za SolidWorks obuke:

Pojedinačne SolidWorks obuke

Odoo - Sample 1 for three columns

Osnovna obuka za SolidWorks softver (ESSW)

Osnovna obuka - Upoznavanje sa korisničkim okruženjem, skiciranje, modeliranje delova, kreiranje sklopova, izrada tehničkih crteža.

Sve što vam je potrebno da nacrtate delove, formirate sklopove i njihovu tehničku dokumentaciju.

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

Napredna obuka za SolidWorks softver (ADSW)

Napredne tehnike modeliranja, izrada delova složene geometrije, napredne tehnike izrade sklopova, modeliranje delova u kontekstu sklopova (Top-Down pristup).

Kurs istovremeno predstavlja i pripremu za polaganje CSWP (Certified SolidWorks Professional) sertifikata.

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

Napredna obuka za rad sa sklopovima SolidWorks softver (AAM)

Uskoro više detalja..


Odoo - Sample 1 for three columns

Izrada tehničke dokumentacije i crteža - SolidWorks Drawing (DRW)

Izrada tehničke dokumentacije - viši nivo. Bez crteža nema ni proizvodnje. 3D modeli bez crteža nemaju punu vrednost. Zato obratite pažnju na vašu produktivnost u izradi crteža, jer vas po tome vrednuju u poslu!

Saznaj više >

Odoo - Sample 3 for three columns

Projektovanje delova od lima - SolidWorks Sheet Metal Design (SHT)

Projektovanje tankozidnih delova od lima i razumevanje sagledavanje svih potrebnih koraka da se od konstruisanog dela dođe do crteža za savijanje i probijanje i razvijenih mera za sečenje, odnosno formiranje specifikacije za proizvodnju.

Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

Projektovanje zavarenih i rešetkastih konstrukcija – SolidWorks Weldment Design (WLD)

Kurs obuhvata metodologiju projektovanja rešetkastih konstrukcija, zavarenih konstrukcija, ramova za mašine, zaštitnih ograda i uopšte svih tipova konstrukcija koje se sastoje od profila, ploča i limova. Polaznici stiču sva potrebna znanja za rad i zaposlenje u firmama iz pomenutih oblasti.

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

Projektovanje kalupa i alata za livenje - SolidWorks Mold Design (MOLD)

Obuka se fokusira na projektovanje alata za livenje plastike, ali se znanje može primeniti za projektovanje svih tipova alata za livenje metala, kovanje...

 Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

SolidWorks Advanced Surface Modeling (SURF)

Modeliranje primenom površina je jedna od najnaprednijih metoda modeliranja složenih geometrijskih oblika. Ukoliko se bavite industrijskim dizajnom, alatničarstvom, reverznim inženjeringom, rekonstrukcijom modela, dizajnom nameštaja, enterijera/eksterijera itd., ovo je oblast stvorena za vas.

Saznaj više >

Odoo - Sample 3 for three columns

SolidWorks Piping – projektovanje cevovoda u SolidWorks softveru (PIPE)

Obuka za sve one koji se bave projektovanjem cevovoda i procesne opreme, a pritom žele da povećaju svoju produktivnost i unaprede sistem rada u svojim firmama.

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

Proračuni i simulacije - SolidWorks Simulation (FEA)

SolidWorks Simulacije omogućavaju korisnicima da nauče kako da dimenzionišu svoje konstrukcije, izvrše optimizaciju izbora i utroška materijala, provere stepen sigurnosti, provere deformacije i ugibe. Drugim rečima naučićete da dobijete odgovore: Da li će da radi? Da li može bolje? Da li može jeftinije?

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

Foto renderovanje - SolidWorks Visualize Standard (VIS)

SolidWorks Visualize specijalizovan softver za renderovanje daje mogućnost da korisnik jednostavno i brzo kreira fotorealistične prikaze svojih projekata, uz automatizaciju propagiranja izmena iz izvornog 3D CAD fajla u postavljene scene za renderovanje.

Odoo - Sample 2 for three columns

Parametarsko projektovanje - SolidWorks DriveWorksXpress (DWX)

SolidWorks DriveWorksXpress Add-In za automatizaciju procesa projektovanja kroz parametrizacijska pravila za partove i sklopove omogućava brži i efikasniji rad u SolidWorks 3D CAD softveru. 

SolidWorks Moduli u okviru 3D Akademije

Zaokruži i demonstriraj svoj nivo znanja i veština u radu sa SolidWorks softverskim rešenjima kompletiranjem od tri do sedam obuka koje čine Module različitog stručnog nivoa.

SolidWorks sertifikacija za pojedince

Internacionalno priznati SolidWorks sertifikati

Odoo - Sample 1 for three columns

CSWA sertifikat

CSWA - Certified SolidWorks Associate je najosnovniji SolidWorks 3D CAD sertifikat koji na osnovu praktičnih zadataka testira osnovne alate i funkcionalnosti SolidWorks 3D CAD softvera u okviru Part i Assembly okruženja. 

Ovaj sertifikat je zbog svoje jednostavnosti prvenstveno namenjen srednjoškolcima, ali je za polaganje otvoren svim zainteresovanim osobama.

Odoo - Sample 2 for three columns

CSWP sertifikat

CSWP - Certified SolidWorks Professional je najpopularniji SolidWorks 3D CAD sertifikat koji je preporučen svim SolidWorks korisnicima. 

CSWP sertifikacija testira naprednije Part i Assembly funkcionalnosti koje SolidWorks korisnici najčešće koriste za rešavanje brojnih realnih industrijskih tehničkih zadataka.

Odoo - Sample 3 for three columns

CSWE sertifikat

CSWE - Certified SolidWorks Expert je sertifikat koji verifikuje poznavanje SolidWorks softvera, njegovih funkcionalnosti i alata na ekspertskom nivou.

CSWE sertifikat je preporučen svim korisnicima, ali za uspešno polaganje ispita potrebno je odlično poznavanje skoro svih funkcionalnosti osnovnog SolidWorks 3D CAD softvera.

SolidWorks sertifikati

Sve o SolidWorks CSWA, CSWP i CSWE sertifikatima i 

Preporučujemo da pogledate još...

Korisni linkovi za SolidWorks sertifikaciju

SOLIDWORKS sertifikacija za sve korisnike

Saznaj više >

Procedura generisanja kodova za SOLIDWORKS sertifikate

Saznaj više >

Procedura polaganja SOLIDWORKS ispita

Saznaj više >

SOLIDWORKS sertifikacija za škole i fakultete

SW Academic Certification Provider & TECE credit

Odoo image and text block

SolidWorks Academic Certification Provider status

Posle nabavke SolidWorks EDU softvera, potrebno je da jedna osoba iz edukativne ustanove (Fakulteta ili Srednje škole) dobije status SolidWorks Academic Certification Provider-a. Sticanjem ovog statusa edukativna ustanova može besplatno izdavati kodove za polaganje brojnih SolidWorks ispita.

TECE ispit

SolidWorks Technology Educator Competency (TECE) ispit je namenjen nastavnom osoblju koje će biti direktno uključeno u SOLIDWORKS nastavu. Osoba koja je položila TECE ispit poseduje znanje potrebno za obrazovanje studenata ili učenika u oblastima SOLIDWORKS 3D CAD-a, Simulacija (Simulation modul) i Održivog razvoja proizvoda (Sustainability modul).

SolidWorks EDU sertifikacija >

SolidWorks kodovi za EDU sertifikate >