SOLIDWORKS obuke i kursevi

Odoo image and text block

Rezerviši odmah prvi sledeći termin obuke!

 


Rezerviši >

Odoo - Sample 1 for three columns

SOLIDWORKS osnovna obuka

Osnovna obuka - Upoznavanje sa korisničkim okruženjem, skiciranje, modeliranje delova, kreiranje sklopova, izrada tehničkih crteža. Sve što vam je potrebno da nacrtate delove, formirate sklopove i njihovu tehničku dokumentaciju.


Više informacija

Odoo - Sample 2 for three columns

SOLIDWORKS napredna obuka

Napredne opcije modeliranja delova i sklopova. Kurs istovremeno predstavlja i pripremu za polaganje CSWP (Certified SolidWorks Professional) sertifikata.


Više informacija

Odoo - Sample 3 for three columns

Konstruisanje delova od lima - Sheet metal

Kurs je namenjen svima koji sa bave konstrukcijom i tehnologijom obrade delova od lima, a pritom žele da povećaju svoju produktivnost i unaprede sistem rada u svojim firmama.

Više informacija

Odoo - Sample 2 for three columns

Projektovanje alata za livenje plastičnih masa - Mold design

Nauči da projektuješ alate i kalupe za livenje. Obuka se fokusira na projektovanje alata za livenje plastike, ali se znanje može primeniti za projektovanje svih tipova alata za livenje metala, kovanje...


 Više informacija

Odoo - Sample 2 for three columns

SOLIDWORKS simulacije - FEA

SolidWorks Simulacije omogućavaju korisnicima da nauče kako da dimenzionišu svoje konstrukcije, izvrše optimizaciju izbora i utroška materijala, provere stepen sigurnosti, provere deformacije i ugibe. Drugim rečima naučićete da dobijete odgovore: Da li će da radi? Da li može bolje? Da li može jeftinije?

Više informacija

Odoo - Sample 3 for three columns

Projektovanje cevovoda - Piping

Obuka za sve one koji se bave projektovanjem cevovoda i procesne opreme, a pritom žele da povećaju svoju produktivnost i unaprede sistem rada u svojim firmama.Više informacija

Odoo - Sample 1 for three columns

Modeliranje delova kompleksne geometrije - površine

Modeliranje primenom površina je jedna od najnaprednijih metoda modeliranja složenih geometrijskih oblika. Ukoliko se bavite industrijskim dizajnom, alatničarstvom, reverznim inženjeringom, rekonstrukcijom modela, dizajnom nameštaja, enterijera/eksterijera itd., ovo je oblast stvorena za vas.

Više informacija

Odoo - Sample 1 for three columns

Zavarene konstrukcije - Weldments

Kurs obuhvata metodologiju projektovanja rešetkastih konstrukcija, zavarenih konstrukcija, ramova za mašine, zaštitnih ograda i uopšte svih tipova konstrukcija koje se sastoje od profila, ploča i limova. Polaznici stiču sva potrebna znanja za rad i zaposlenje u firmama iz pomenutih oblasti.


Više informacija

Odoo - Sample 1 for three columns

Izrada tehničke dokumentacije - Drawing

Naučite da profesionalno i efikasno kreirate svu neophodnu tehničku dokumentaciju za vaše projekte.

USKORO

SolidWorks sertifikacija za pojedince

Internacionalno priznati SolidWorks sertifikati

Odoo - Sample 1 for three columns

CSWA sertifikat

CSWA - Certified SolidWorks Associate je najosnovniji SolidWorks 3D CAD sertifikat koji na osnovu praktičnih zadataka testira osnovne alate i funkcionalnosti SolidWorks 3D CAD softvera u okviru Part i Assembly okruženja. 

Ovaj sertifikat je zbog svoje jednostavnosti prvenstveno namenjen srednjoškolcima, ali je za polaganje otvoren svim zainteresovanim osobama.

Odoo - Sample 2 for three columns

CSWP sertifikat

CSWP - Certified SolidWorks Professional je najpopularniji SolidWorks 3D CAD sertifikat koji je preporučen svim SolidWorks korisnicima. 

CSWP sertifikacija testira naprednije Part i Assembly funkcionalnosti koje SolidWorks korisnici najčešće koriste za rešavanje brojnih realnih industrijskih tehničkih zadataka.

Odoo - Sample 3 for three columns

CSWE sertifikat

CSWE - Certified SolidWorks Expert je sertifikat koji verifikuje poznavanje SolidWorks softvera, njegovih funkcionalnosti i alata na ekspertskom nivou.

CSWE sertifikat je preporučen svim korisnicima, ali za uspešno polaganje ispita potrebno je odlično poznavanje skoro svih funkcionalnosti osnovnog SolidWorks 3D CAD softvera.

SolidWorks sertifikati

Sve o SolidWorks CSWA, CSWP i CSWE sertifikatima i 

Preporučujemo da pogledate još...

Korisni linkovi za SolidWorks sertifikaciju

SOLIDWORKS sertifikacija za sve korisnike

Saznaj više >

Procedura generisanja kodova za SOLIDWORKS sertifikate

Saznaj više >

Procedura polaganja SOLIDWORKS ispita

Saznaj više >

SOLIDWORKS sertifikacija za škole i fakultete

SW Academic Certification Provider & TECE credit

Odoo image and text block

SolidWorks Academic Certification Provider status

Posle nabavke SolidWorks EDU softvera, potrebno je da jedna osoba iz edukativne ustanove (Fakulteta ili Srednje škole) dobije status SolidWorks Academic Certification Provider-a. Sticanjem ovog statusa edukativna ustanova može besplatno izdavati kodove za polaganje brojnih SolidWorks ispita.

TECE ispit

SolidWorks Technology Educator Competency (TECE) ispit je namenjen nastavnom osoblju koje će biti direktno uključeno u SOLIDWORKS nastavu. Osoba koja je položila TECE ispit poseduje znanje potrebno za obrazovanje studenata ili učenika u oblastima SOLIDWORKS 3D CAD-a, Simulacija (Simulation modul) i Održivog razvoja proizvoda (Sustainability modul).

SolidWorks EDU sertifikacija >

SolidWorks kodovi za EDU sertifikate >