AKCIJA za Startape - Moćni softverski alati za razvoj vaših proizvoda

Kompletna 3DEXPERIENCE platforma za 474€ godišnje

Imate ideju? Planirate razvoj proizvoda? Počeli ste projekat? Ne trošite vreme i resurse na komplikovanu komunikaciju celog tima i spoljnih saradnika, na hardver i softvere... Započnite i završite svoj projekat na 3DEXPERIENCE platformi uz korišćenje softvera kao što su - CATIA, DELMIA, SIMULIA, ENOVIA...

Odoo CMS - a big picture

Projektujte

Dizajniraj i kreiraj kompletan proizvod u softveru u kom je napravljeno "sve što leti i ide na točkovima" - CATIA, i generišite tehničku dokumentaciju, informacije za proizvodnju i analizirajte i optimizujte proizvodnju u digitalnom okruženju - DELMIA.

Testirajte

Simuliraj, proračunaj i testiraj ponašanje najkompleksnijih sklopova, ponašanje proizvoda u realnim uslovima eksploatacije, optimizuj dizajn da dobiješ više efikasnosti, manju masu i/ili cenu proizvoda, veću dugotrajnost..

Sarađujte

3DEXPERIENCE platforma omogućava da svi učesnici na projektu doprinose, validiraju, prosleđuju, pregledaju i komentarišu projekat u svakoj fazi, bez obzira na profesionalni profil ili softvere koje imaju na svom računaru.

Radite nesmetano sa svih vrsta uređaja

Odoo CMS - a big picture

Šta dobijaš sa 3DEXPERIENCE platformom?

Sve što treba za vaš startap projekat

Softverska rešenja

Koristi najbolje što industrija ima da ponudi: CATIA, SIMULIA, ENOVIA i DELMIA softveri na oblaku.

IaaS

Uz softver dobijaš kompletnu infrastrukturu: serveri, skladištenje podataka, stabilan protok…

PaaS

Dobijate i kompletnu platformu: Kompanija Dassault Systèmes odgovorna je za nadzor, operativnost i monitoring sistema

Upgrade

Kada radite na 3DEXPERIENCE platformi uvek imate najnoviju verziju svih raspoloživih softverskih alata i sistemskih rešenja za još veću efikasnost, uključujući i svako novo unapređenje koje se pojavi u toku rada na vašem projektu.

24/7 podrška

Znamo da ne možete u potpunosti planirati i uskladiti radne sate na svom startap projektu sa drugim resursima. Zato sa 3DEXPERINECE rešenjima nije važno kada, odakle i šta radite - uvek imate dostupnu podršku.

Backup

Vaš projekat je automatski u potpunosti zaštićen od svih "nepredviđenih" scenarija. Znamo da je pravilan bekap u drugom planu kada vas nosi žar novog projekta. Zato 3DEXPERIENCE platforma preuzima i ovu odgovornu ulogu za vas.

Možda glavna prednost online alata, naročito kada koristite moćna softverska rešenja kao što su ona uključena u Dassault Systemes ponudu za startape, jeste izostanak problema sa hardverom koji će pokretati složene 3D modele, rendere, simulacije i proračune. 

Ne morate razmišljati o računaru i serverima, o tipu i snazi kartica i memorija - 3DEXPERIENCE platforma će skladištiti i čuvati, prikazivati i menjati, računati i simulirati sve za vaš projekat u maksimalno kratkom vremenu. Sačuvajte novac za investiciju u proizovdnju i plasman umesto da je potrošite već na startu projekta.

Kako izgleda rad na 3DEXPERIENCE platformi - Foto galerija

Odoo CMS - a big picture

Dassault Systemes ponuda za Startape

474* evra GODIŠNJE za dizajn, projektovanje, render, simulacije, komunikaciju na projektu i mnogo više!

90%

ZA PRVU GODINU PROJEKTA

70%

za DRUGU godinu projekta

50%

za TREĆU godinu projekta

*Ponuda za osnovne role po ceni od 474 evra po korisniku koje će ispuniti potrebe velike većine projekata + 90, 70 i 50% popusta za sve napredne role.

  • Fleksibilni troškovnik: dodajte i oduzimajte korisničke naloge tokom celog vremena trajanja projekta sa instant obračunom cene prema trenutnim promenama, bez zakupljivanja paketa koji će vam biti nedovoljni ili previše kako se projekat odvija ka kasnijim fazama.

  • Fleksibilno licenciranje za tekuće troškove i osnovna sredstva.

  • Ponuda je ograničena na maksimum 20 korisnika na jednom projektu.

  • Preduslovi za kvalifikaciju vašeg startapa: manje od dve godine rada, manje od 2 miliona evra prihoda i manje od 20 zaposlenih.

3DEXPERIENCE rešenje za startape!

Koristi najbolje alate koje industrija ima da ponudi..