Softverska rešenja za marketing i prodaju

Savršena komunikacija na svakom projektu za brže cikluse od ideje do tržišta..

3DEXPERIENCE platforma je rešenje bez konkurencije za kompanije koje traže izlaz iz svakodnevnih problema koji nastaju na relaciji razvoj, prodaja, marketing i komunikacija sa klijentima, i pratećih enormnih troškova koje opterećuju svaku firmu na svakom novom projektu.

3DEXPERIENCE je neka vrsta hibridnog softverskog rešenja koje obuhvata softvere za dizajn, za razvoj i proizvodnju, ali društvene mreže sa svime što uključuju (Wiki stranice, chat aplikacije, bukmarkove, postove, komentare, korisničke izdvojene grupe, timeline-ove), kao i task menadžment i tzv. "kanban" aplikacije, softvere za foto i video rendering, augumentovanu realnost i još mnogo više..

3DEXPERIENCE - Novo iskustvo prodaje i marketinga

DIZAJN + INŽENJERING + UPRAVLJANJE + MARKETING + PRODAJA

 
 
Odoo - Sample 1 for three columns

Sve aplikacije, na svim uređajima, u svakom trenutku, na bilo kojoj lokaciji

Prodaja i marketing mogu pregledati i prikazivati aktuelne projekte na računaru, tabletu ili telefonu, na sastanku sa klijentima na bilo kojoj lokaciji - bez instaliranih inženjerskih softvera! 

Odoo - Sample 2 for three columns

Jedno mesto za internu i komunikaciju sa klijentima

Samo pošaljite link ka interaktivnom 3D modelu na 3DEXPERIENCE platformi - i sporazumite se sa kolegama i klijentima bez print screen-ova, bez .jpg-ova, bez mejlova, bez video poziva..

Odoo - Sample 3 for three columns

Nestrukturno upravljanje projektima uz predloge i aktiviranje izmena

Marketing i prodaja mogu da predlože ili zatraže izmenu u skladu sa istraživanjem tržišta ili u dogovoru sa klijentima, ova napomena na samom modelu jednostavno se konvertuje u zadatak čija se realizacija lako prati kroz 3DEXPERIENCE platformu.

 
 

3DExperience rešenja za potrošačke proizvode

  • Upravljanje konceptima i idejama kreativnog tima

  • Formulacije, sastojci, specifikacije

  • Dizajn ambalaže

Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

Osnovna korisnička uloga (IFW)

Obezbedite pristup platformi celom vašem timu pa i redovnim klijentima i na jednom mestu komunicirajte sa kolegama i klijentima, pratite projekte informativno i prezentujte proizvode sa telefona, tableta, ili prosto slanjem linka ka intereaktivnim modelima..

IFW uloga >

Odoo - Sample 2 for three columns

Upravljačka korisnička uloga (CSV)

Markirajte i unesite napomene direktno na modele koji moge zatim mogu da prerastu u zadatke za izmenu, pregledajte model, proverite i prezentujte detalje klijentu (kao što su dimenzije, preseci i sl)

CSV uloga >

Odoo - Sample 3 for three columns

Integrisano ili nezavisno od inženjerskih softvera

Vaši inženjeri ne moraju razvijati proizvode na platformi ako već imate rešeno pitanje njihovih softvera. Ali svi možete mejlove, Viber, chatove, poruke, atačmente i USB-ove zameniti jednom platformom koja vam je uvek dostupna..

3DEXPERIENCE platforma >

Već imate SolidWorks 3D CAD?

Unapredite ga aplikacijama koje za prodaju i marketing

Inženjer kao fotograf, snimatelj i dizajner

smanjite troškove za kreiranje promotivnog materijala jer vaši ljudi uz dodatne alate mogu jednostavno da generišu profesionalni promotivni materijal - direktno iz svog modela, sa automatskim propagiranjem izmena sa modela u vizuelne prikaze za promociju i prodaju

Uputstva za montažu i korišenje proizvoda

Ne dozvolite da vam isporuka novih proizvoda kasni na tržište zbog neodgovarajuće prateće dokumentacije - kreirajte paralelno profesionalna uputstva koja se automatski ažuriraju kada unosite poslednje izmene do konačnog proizvoda

Katalozi proizvoda i rezervnih delova

Kreirajte kataloge proizvoda sa kompletnom sastavnicom na svom sajtu - vaši korisnici i servisna mreža lako će identifikovati i poručiti rezervni deo na klik - istu ili unapređenu verziju - zavisno od vaše odluke, izmena, nabavke..