Projektovanje pametnih i mehatronskih proizvoda, IoT

Pripremite se za razvoj savremenih sistema i proizvoda na vreme

Ovo je mehatronika - ovo je SOLIDWORKS

Vi imate ideju, mi imamo alate. Realizujte vaše ideje uz pomoć alata iz SOLIDWORKS platforme.

 
 

Mehatronika i IoT

Anatomija modernih uredjaja

Elektronika je svuda oko nas, i već je postala integrisan deo tradicionalno samo mehaničkih i električnih proizvoda kao što su automobili, bela tehnika i kućni uređaji, uređaji za komunikaciju i kontrolu, itd. čime ih svrstavaju u mehatronske sisteme. Umrežavanjem mehatronskih sistema dobijamo IoT širokih razmera. 

Stepen integracije elektronike u funkcionalnu celinu mehanskog sklopa se povećava eksponencijalno, a potreba za umrežavanjem stvara najrazličitije elektronske uređaje u domenu "Interneta stvari" (IoT - Internet of Things) koji menjaju industriju kakvu danas poznajemo.  Zato već danas budite spremni.

Odoo text and image block

Mašinsko projektovanje

Dizajn proizvoda je prvi faktor uspeha vašeg proizvoda. Vreme koje utrošite na dizajn i kompletno mašinsko projektovanje se prepozna pričom koja prati razvoj vašeg proizvoda. SOLIDWORKS platforma sa SOLIDWORKS 3D CAD rešenjem pruža pun potencijal za razvoj i realizaciju vaših ideja, prepoznajte taj potencijal.

 SOLIDWORKS 3D CAD 

Odoo text and image block

Projektovanje elektronike

Ispuniti zahtevanu funkcionalnost i zadržati dizajn je oduvek predstavljano izazov u toku razvoja proizvoda. Uklopiti svu elektroniku u mašinski sklop na brz i jednostavan način zahteva punu ECAD-MCAD kolaboraciju. SOLIDWORKS platforma sa SOLIDWORKS PCB rešenjem omogućava instant kolaboraciju i komunikaciju ECAD i MCAD timova uz jedini izvor istine - 3D model.

 SOLIDWORKS PCB 

Odoo text and image block

Projektovanje elektro instalacija

Definisati prostor u toku dizajna za kablove i provodnike je dodatni izazov. Dispozicirane elektro komponente na malom prostoru zahtevaju nesmetanu vezu, a pritom je neophodno zaobići sve prepreke na tom putu vodeći računa o npr. faktoru savijanja provodnika. SOLIDWORKS patforma uz SOLIDWORKS Electrical rešenje olakšava posao pružajući kontrolu nad projektom kolaboracijom ECAD-MCAD u domenu instalacija.

 SOLIDWORKS Electrical 

Odoo text and image block

IoT umrežavanje

Umrežavanje internet stvari ili pojedinačnih mehatronskih uredjaja zavisi od mnogih faktora koji uključuju izbor procesorske jedinice. 

 

Odoo text and image block

3D štampa kućišta elektronskih i IoT uređaja

Umrežavanje internet stvari ili pojedinačnih mehatronskih uredjaja zavisi od mnogih faktora koji uključuju izbor procesorske jedinice.

3D štampa za IoT >

3D štampa drona > 

Odoo text and image block

SOLIDWORKS Smart ECO sistem

Odoo CMS - a big picture
Odoo image and text block

Hlađenje elektronskih uređaja

Jedna od ključnih stvari za postizanje najboljih mogućih performansi vašeg hardvera jeste i optimalno hlađenje kućišta u koje je smeštena elektronika.

Saznaj više i preuzmi besplatnu brošuru:

Preuzmi brošuru >