Odoo image and text block

Šta je godišnje održavanje?

Godišnje održavanje je sigurna investicija u vaše softversko rešenje jer garantuje poboljšanje operativne efikasnosti vaših inženjera zahvaljujući benefitima u vidu brzog rešavanja problema u radu, pristupu efikasnijim alatima u novijim verzijama softvera... Sama usluga godišnjeg održavanja se sastoji od dva dela.

Prvi deo usluge se odnosi na proizvođača softvera, koji kontinualno unapređuje softver, ugrađuje najnovije tehnologije u njega, prilagođava ga zahtevima klijenata i ispravlja sve uočene nedostatke. Dok je na održavanju, korisnik poseduje i pristup brojnim dodatnim resursima (baza znanja, edukacioni materijali, itd.).

Drugi deo usluge godišnjeg održavanja se odnosi na kompaniju Solfins, koja svojim klijentima pruža tehničku podršku u toku trajanja usluge godišnjeg održavanja.

Šta dobijate od Solfinsa?

Usluge za klijente na godišnjem održavanju

Odoo image and text block

Solfins tehnička podrška

Lokalna tehnička podrška na srpskom jeziku obezbeđena od strane SolidWorks partnera za Srbiju - firme Solfins:

 • najveći SolidWorks tim licenciranih aplikativnih inženjera u regionu

 • hiljade sati godišnje podrške za vodeće kompanije u Srbiji

 • ekspresno rešavanje svih problema i zahteva...

U trenutku kada imate problem, neko u Solfinsu se može povezati na vaš računar, sagledati problem i na najbrži i najkvalitetniji način pristupiti pronalaženju rešenja. 

Solfins tehnička podrška >

Solfins posete

U našem je interesu da iz softvera "izvučete" najviše što možete i uđete u krug najuspešnijih kompanija na tržištu. Zato klijente na godišnjem održavanju redovno posećuju naši stručni konsultanti i aplikativni inženjeri kako bi blagovremeno uočili probleme i predložili rešenja za još efikasniji rad i veću profitabilnost vašeg biznisa. 

Solfins pomoć i saveti

Obezbeđena vam je pomoć pri instalaciji i prelasku na nove verzije softvera, od strane kompanije Solfins.  Pored toga, našim klijentima stojimo na raspolaganju za konsalting u vezi sa novim idejama za način korišćenja softvera, proširivanje softverskog portfolija, hardverskim preporukama za radne stanice i servere, itd.

Solfins radionice i seminari

Besplatno prisustvo na CAD/CAM radionicama, koje se organizuju jednom godišnje i predstavljaju dvodnevnu edukaciju za zaposlene kod naših klijenata.

Solfins događaji >

Šta vam daje SolidWorks?

sve bogatiji paketi ponude za korisnike na godišnjem održavanju

Prati napredak tehnologije

Usklađenost softvera sa novim operativnim sistemima, aplikacijama i hardverom: ekranima na dodir, mobilnim uređajima, cloud opcijama za komunikaciju putem pretraživača, internim hardverom i novim eksternim uređajima...

Nove funkcionalnosti

Mogućnost nadogradnje softvera sa novorazvijenim funkcionalnostima i modulima. Treba vam nova funkcionalnost? Prvo je neophodno da se vratite na godišnje održavanje, pa tek onda da doplatite za novu funkcionalnost.

Uvek kompatibilni

Kompatibilnost i razmena informacija sa drugim softverima i ujedno sa vašim kupcima i dobavljačima. Iz verzije u verziju proizvođač softvera proširuje broj podržanih formata i poboljšava konvertor za izvorne i neutralne formate (STEP, IGES, STEP242...).

Service Packs

Redovne dopune softvera (Service Packs), koje u toku trajanja verzije softvera ispravljaju nedostatke i dopunjuju kompatibilnost sa drugim softverima i hardverom koji su objavljeni u međuvremenu.

Mrežne instalacije

Proširivanje mrežnih instalacija sa novim licencama i proizvodima (ovo nije moguće bez usluge godišnjeg održavanja).

SolidWorks sertifikacija

Besplatno polaganje i sticanje zvaničnih CSWP sertifikata. Za klijente koji koriste usluge tehničke podrške pripremili smo kratko VIDEO uputstvo kako bi vam olakšali proceduru polaganja za neki od CSWP sertifikata, a koje se izvodi preko SolidWorks Certification Center portala.

Više o SolidWorks sertifikaciji >

Želite više od softvera?

Mogućnost postavljanja zahteva proizvođaču za unapređenje softvera. SolidWorks R&D pažljivo sluša upite korisnika i sve relevantne zahteve koji će unaprediti korisničko iskustvo i efikasnost rada uvodi za sve korisnike već u svakoj narednoj verziji.

Nikad niste sami

24 časovni pristup mreži globalne tehničke podrške kroz pristup forumima i bazama znanja na portalima proizvođača softvera. Brzo pronađite željenu temu i preporuke specijalista i naprednih korisnika softvera iz celog sveta.

Budite lideri na tržištu

Godišnje održavanje izbor je vodećih kompanija u Srbiji zbog vrednosti koju dodaje celokupnom biznisu. Pogledajte listu Solfins klijenata i SolidWorks korisnika na održavanju:

Solfins reference >

Uvek imate poslednju verziju softvera

Najnoviji Solidworks bez obzira na datum prve instalacije

Svake godine na tržište izlazi nova verzija softvera, sa unapređenim interfejsom, dodatnim funkcijama, dodatnim alatima... A tehnologija se toliko brzo menja da za svega nekoliko godina čak i najbolji inženjeri mogu da izgube nit i kasnije je teže preći na najnoviju verziju jer je u kratkom vremenskom roku potrebno savladati nove mogućnosti.
Sa licencama na godišnjem održavanju usvajanje novih znanja i praćenje trendova je prirodno i postepeno, i proces prilagođavanja, edukacije i usavršavanja inženjera ni na koji način ne utiče na njihovu efikasnost i produktivnost. Pogledajte razlike i novosti u novim verzijama softvera: 

SolidWorks 2023

3DEXPERIENCE integracije za upravljanje projektima i timski rad

poboljšanje performansi za daleko brži rad i razvojne procese u modelovanju, simulacijama, čuvanju fajlova i upravljanju podacima..

Novo u 2023 >

Odoo image and text block

SolidWorks 2022

3DEXPERIENCE integracije za upravljanje projektima i timski rad

poboljšanje performansi za daleko brži rad i razvojne procese u modelovanju, simulacijama, čuvanju fajlova i upravljanju podacima..

Novo u 2022 >

SolidWorks 2021

 • unapređenje svih SolidWorks softvera

 • nove funkcionalnosti za brži i jednostavniji rad
 • optimizacije rada na crtežima i velikim sklopovima
 • integracija sa 3DEXPERIENCE platformom

Novo u 2021 >

SolidWorks 2020

 • dodatne funkcionalnosti za brži rad

 • novosti za 3D CAD, PDM, Electrical, Manage, Simulation, MBD, Composer, Plastics, eDrawings, SolidWorks CAM...

Novo u 2020 >

SOLIDWORKS 2019

Novo u 2019 >

SOLIDWORKS 2018

Novo u 2018 >

SOLIDWORKS 2017

Novo u 2017 >

SOLIDWORKS 2016

Novo u 2016 >

Besplatni softveri uz vaš SolidWorks

1 Solidworks = 3 softvera

Pored nove verzije vašeg SolidWorks 3D CAD softvera koja unapređuje postojeće funkcije, proizvođač u okviru vaše postojeće konfiguracije softvera ubacuje nove module i softverske pakete koje inicijalno niste kupili. Time se neprekidno dodaje vrednost na vašu investiciju.

Na primer, nove verzije SolidWorks 3D CAD softverskih paketa sadrže i dodatne softvere koje korisnici sa paketom održavanja dobijaju besplatno uz svoje inicijalne pakete: SolidWorks Visualize i SolidWorks CAM

SolidWorks Visualize

Fotorealistične slike i animacije

SOLIDWORKS Visualize na najlakši i najbrži mogući način kreiranja foto-realističnih slika, animacija, pa čak i VR sadržaja za sve tipove 3D modela. Prilagođen je i netehničkim korisnicima, ali i SolidWorks korisnicima što ga čini idealnim rendering softverom za SOLIDWORKS 3D modele.

SOLIDWORKS Visualize dostupan je besplatno za sve SolidWorks 3D CAD korisnike na održavanju licenci iz Professional i Premium paketa.

Upoznaj SolidWorks Visualize >

SolidWorks CAM

Ujedinite 3D dizajn i proizvodnju

SOLIDWORKS CAM je rešenje za programiranje CNC mašina, koje je u potpunosti integrisano u SOLIDWORKS 3D CAD. Korisnicima omogućava da na jednoj platformi na najbolji mogući način ujedine proces 3D dizajna i proizvodnje.  SOLIDWORKS CAM podržava 2.5D i 3D glodanje, struganje kao i High Speed Machining (HSM).

SOLIDWORKS CAM dostupan je besplatno za sve SolidWorks 3D CAD korisnike na održavanju bez obzira o kom paketu je reč (Standard, Professional, Premium).

Upoznaj SolidWorks CAM >

My.SolidWorks portal

najveća 3D CAD baza znanja NA SVETU

1.000+ video tutorijala

33% više sadržaja dostupno je pretplatnicima za godišnje održavanje nego svim drugim korisnicima portala

Učite kako vam odgovara

sami birajte sadržaje, brzinu i frekventnost učenja novih veština za solidworks softver - potpuno besplatno

Sertifikacija

Potvrdite vaše znanje i steknite sertifikate kao dokaz da koristite solidworks za efikasnost u punom kapacitetu

Odoo image and text block

My.SolidWorks učionica

Pristup My.SolidWorks portalu koji predstavlja ogromnu bazu znanja za efikasnije korišćenje SolidWorks platforme i alata, i poseduje napredni pretraživač resursa za edukaciju koji filtrira sve popularne sajtove (YouTube, forume, blogove, SolidWorks bazu znanja, fajlove iz "Help" sekcije SolidWorks softvera, tutorijale itd.) i daje rezultate na jednom mestu.

Pronađite sadržaje, podelite i saznajte iskustva drugih korisnika koji se sreću sa sličnim ili potpuno istim izazovima u svom radu i pronađite pravo rešenje za ubrzanje vaših procesa i načina rada.

Vodič za My.SolidWorks portal >

Odoo image and text block

3DEXPERIENCE Platforma za komunikaciju

SolidWorks korisnici mogu aktivno da koriste i dodatni set aplikacija i alata za komunikaciju na projektima na 3DEXPERIENCE platformi:

 • personalizovana kontrolna tabla sa odabranim sadržajima

 • društvena mreža za komunikaciju sa svojim timom i profesionalcima iz celog sveta

 • jednostavno i bezbedno čuvanje i deljenje poslovne i inženjerske dokumentacije...

3DXPERIENCE osnovna korisnička uloga >

Razmišljajte strateški o vašem biznisu

Softver sa godišnjim održavanjem je najjeftinije rešenje za vašu firmu!

Raskid ugovora o održavanju povlači za sobom plaćanje proteklog vremena provedenog bez ove usluge onda kada ponovo rešite da uhvatite priključak sa novim verzijama, funkcionalnostima, dodatnim alatima i softverima. Već nakon 4 godine softver se plaća (backdating) kao da ga ponovo kupujete! Razmišljajte sada da biste uštedeli kasnije!

Cena godišnjeg održavanja?

zatraži PONUDU >>