Nove verzije SOLIDWORKS softvera

Upoznajte se sa novim funkcionalnostima i alatima SOLIDWORKS softvera kao i sa novostima u SOLIDWORKS zajednici, direktno na Solfins sajtu. 

Pogledaj detalje različitih verzija softvera i saznaj šta dobijaš uz održavanje licence:

SOLIDWORKS 2022 >>

SOLIDWORKS 2021 >>

SOLIDWORKS 2020 >>

SOLIDWORKS 2019 >>

SOLIDWORKS 2018 >>

SOLIDWORKS 2017 >>

SOLIDWORKS 2016 >>

Oni koji žele dublje da istraže novitete u SolidWorks softveru mogu da pogledaju i Solfins seminar koji obrađuje ključne novosti u razvoju softvera tokom poslednjih nekoliko godina: 

 
 

Tehnička uputstva

Odoo image and text block

Unapredite vaše znanje  

Na Solfins blogu dostupna su vam uputstva za instalaciju i podešavanje softvera, uputstva za rešavanje najčešćih problema, saveti za korišćenje softvera, kao i drugi brojni materijal:

SolidWorks tehnička uputstva >>

SolidWorks problemi i rešenja >>

SolidWorks korisni saveti >>

Za dodatan materijal, posetite Solfins blog.

Hardverski zahtevi

Odoo image and text block

Kupite računar za SOLIDWORKS 

Vašem SOLIDWORKS korisniku je potreban nov računar, interesuje vas koja grafika i procesor su optimalni za rad u SOLIDWORKS-u...?

Solfins vam nudi odgovor na ova ali i na druga brojna pitanja ovog tipa, na svojoj specijalizovanoj stranici.

Hardver za SolidWorks >>

Kako pružamo podršku

Odoo CMS - a big picture


Svi inženjeri tehničke podrške u Solfinsu, opremljeni su licenciranim softverskim rešenjem TeamViewer za daljinski pristup i podršku. U trenutku kada imate problem, neko u Solfinsu se može povezati na vaš računar, sagledati problem i na najbrži i najkvalitetniji način pristupiti pronalaženju rešenja.

Solfins za svoje klijente obezbeđuje besplatnu softversku podršku u vidu klijentske instalacije TeamViewer softvera. Softver ne zahteva instalaciju pa je zahvalan kod sistema koji imaju IT restrikcije po pitanju instalacije softvera. Vaša privatnost je u potpunosti garantovana, obzirom da pristup vašem računaru možemo imati samo kada je aplikacija startovana i kada nam telefonski izdiktirate šifru koja se svaki sledeći put resetuje.

Preuzmite verziju koju nije potrebno instalirati (Portable) >>