Projektovanje pametnih i mehatronskih proizvoda, IoT
Pripremite se za razvoj savremenih sistema i proizvoda na vreme

Pokušavate da razvijete kompletan proizvod ali usporava vas formiranje tima čiji rad se zasniva na raznorodnim softverskim rešenjima? Suočeni ste sa neracionalnim investicijama za nabavku specifičnih rešenja za svaku fazu projekta? Nemate rešenje da objedinite dizajn, štampane ploče, ožičavanje u konačni proizvod?

Primenite SolidWorks rešenja i kompletirajte novi proizvod brzo, povoljno i u najvišem mogućem kvalitetu u okviru zadatih parametara vašeg biznisa!

 
 

Ovo je mehatronika - ovo je SOLIDWORKS

Vi imate ideju, mi imamo alate. Realizujte vaše ideje uz pomoć alata iz SOLIDWORKS platforme.

Mehatronika i IoT

Kompletirajte ceo proizvod jednim softverskim rešenjem

Odoo text and image block

Anatomija modernih uređaja

Elektronika je svuda oko nas, i već je postala integrisan deo tradicionalno samo mehaničkih i električnih proizvoda kao što su automobili, bela tehnika i kućni uređaji, uređaji za komunikaciju i kontrolu, itd. čime ih svrstavaju u mehatronske sisteme. Umrežavanjem mehatronskih sistema dobijamo IoT širokih razmera. 

Stepen integracije elektronike u funkcionalnu celinu mehanskog sklopa se povećava eksponencijalno, a potreba za umrežavanjem stvara najrazličitije elektronske uređaje u domenu "Interneta stvari" (IoT - Internet of Things) koji menjaju industriju kakvu danas poznajemo.  Zato već danas budite spremni.

Odoo text and image block

Mašinsko projektovanje

Dizajn proizvoda je prvi faktor uspeha vašeg proizvoda. Vreme koje utrošite na dizajn i kompletno mašinsko projektovanje se prepozna pričom koja prati razvoj vašeg proizvoda. SOLIDWORKS platforma sa SOLIDWORKS 3D CAD rešenjem pruža pun potencijal za razvoj i realizaciju vaših ideja, prepoznajte taj potencijal.

SOLIDWORKS 3D CAD >

Odoo text and image block

Projektovanje elektronike (štampanih ploča)

Ispuniti zahtevanu funkcionalnost i zadržati dizajn je oduvek predstavljano izazov u toku razvoja proizvoda. Uklopiti svu elektroniku u mašinski sklop na brz i jednostavan način zahteva punu ECAD-MCAD kolaboraciju. SOLIDWORKS platforma sa SOLIDWORKS PCB rešenjem omogućava instant kolaboraciju i komunikaciju ECAD i MCAD timova uz jedini izvor istine - 3D model.

SOLIDWORKS PCB >

Odoo text and image block

Projektovanje elektro instalacija

Definisati prostor u toku dizajna za kablove i provodnike je dodatni izazov. Dispozicirane elektro komponente na malom prostoru zahtevaju nesmetanu vezu, a pritom je neophodno zaobići sve prepreke na tom putu vodeći računa o npr. faktoru savijanja provodnika. SOLIDWORKS patforma uz SOLIDWORKS Electrical rešenje olakšava posao pružajući kontrolu nad projektom kolaboracijom ECAD-MCAD u domenu instalacija.

SOLIDWORKS Electrical >

Odoo text and image block

IoT umrežavanje

Umrežavanje internet stvari ili pojedinačnih mehatronskih uređaja zavisi od mnogih faktora koji uključuju izbor procesorske jedinice. 

Odoo text and image block

3D štampa kućišta elektronskih i IoT uređaja

Jeftino napravite prototip, testirajte proizvod, ili kontinuirano isporučujte proizvod u 3D štampanim kućištima.

3D štampa kućišta >

3D štampa drona >

SOLIDWORK Smart Ecosystem

Odoo CMS - a big picture
Odoo image and text block

Simulacije hlađenja elektronskih komponenti u kućištu

Jedna od ključnih stvari za postizanje najboljih mogućih performansi vašeg hardvera jeste i optimalno hlađenje kućišta u koje je smeštena elektronika.

Saznaj više i preuzmi besplatnu brošuru:

CFD Simulacije >

SolidWorks App for Kids - Video tutorijali
Savladajte funkcije i alate u besplatnoj aplikaciji