Solfins sertifikati

Potvrda vašeg znanja koju prepoznaju poslodavci

Unapredi ili promeni svoju karijeru!

Rastuća industrija razvoja i proizvodnje u Srbiji stvara sve veću potrebu za novim zaposlenima, ali i za bolje obučenim profesionalcima za rad u 3D okruženju i rad sa novim tehnologijama. 

Akademska zvanja i znanja ne garantuju poslodavcu da novi zaposleni može brzo da se uklopi u procese, radne procedure, i da će u kratkom roku uspeti da se prilagodi brzini koju nameće tržište.

Solfins sertifikat o završenoj obuci za specifičan softver, module ili tehnologiju, poslodavcima daje dokaz o vašim veštinama koji će vas izdvojiti na listi kandidata!

Solfins sertifikat o završenom kursu u određenoj oblasti poseduje preko 300 pojedinaca u celoj Srbiji!

Napomena: Sertifikat pojedincima izdaje se samo za obuke za građanstvo u Solfinsu, ne i za obuke koje organizujemo kod klijenata za pojedince ili grupe.

Transparentna i jasna sertifikacija već preko jedne decenije

Solfins sertifikat izdaje se za uspešno završenu precizno definisanu obuku i važi samo za one softvere, module i tehnologije koje su navedene na samom sertifikatu.

PREPORUKA - SOLFINS MODULI

Pogledaj sve obuke/sertifikate:


Otvorena lista svih polaznika

Od početka Solfins sertifikacije lista polaznika i sertifikata koje poseduju nalazi se dostupna svima na Solfins sajtu.

Ideja je da podržimo svoje polaznike u traženju novog posla ili nove pozicije, da njihovim (potencijalnim) poslodavcima pružimo dodatni dokaz o stečenim znanjima kandidata.

Dodatno, na ovaj način i samim poslodavcima predstavljamo kvalitetne kandidate, ali i dominantne softvere na tržištu za koje će lakše pronaći nove, dobro obučene ljude.

Pogledaj listu naših polaznika >>

 

Moduli - Paketi obuka za specijaliste

Kursevi nakon kojih imate kompletno znanje za rad u određenim industrijama ili određenim oblastima. Pored obuke za korišćenje softvera, učite da upravljate CNC mašinama, 3D štampačima, koristite 3D skenere i  uz to dobijate kompletno prateće znanje za primenu softvera u datoj industriji. Nakon svakog kursa dobijate specijalističke diplome Solfins 3D akademije!

Ovaj program je u finalnim fazama pripreme, i startuje uskoro, a integrisaće automatski sve prethodno stečene sertifikate!

Pogledaj MODULE >>

Obuke i kursevi

Sertifikat za svaku završenu obuku