Šta je novo u SolidWorks Paltformi, sa fokusom na 3D CAD
Serija webinara o novitetima u softveru u zadnjih par godina

SolidWorks 3D CAD je zrelo softversko rešenje ali i pored toliko godina na tržištu i toliko sadržaja na internetu, možda niste imali priliku da vam neko jednostavno objasni osnovne funkcionalnosti softvera. Zašto postoje, kome su namenjene, koje su mogućnosti i koja su ograničenja?

Poslušajte seriju webinara koje smo pripremili za vas.

Glavna motivacija za pripremu ovih webinara jesu naši klijenti kojima se zahvaljujemo na vernosti i zbog kojih mi danas postojimo i otporni smo na sve krize zbog uzajamnog partnerstva i razumevanja. Želimo da vam vreme u izolaciji prođe brzo i nadamo se da će znanje koje sa vama delimo unaprediti vaš biznis ili ličnu karijeru pojedinaca.


Predstavljanje SolidWorks Platforme

Webinar Subota 25.04.2020 u 11:00h

Šta je zapravo Solidworks? Jedan softver, brend ili razvojna platforma? Saznajte odgovore i spremite se da bolje razumete ostale webinare u seriji koje smo pripremili za vas!

Naravno da je najpoznatiji predstavnik SolidWorks Platforma SolidWorks 3D CAD.

Ukluči prikaz u "punom ekranu" i uživaj!

Po završetku webinara pogledaj ovaj link:

SolidWorks Platforma >>

 
 
 
 

Uvod u SolidWorks 3D CAD

Webinar Nedelja 26.04.2020 u 11:00h

Pre nego saznate šta je novo u poslednjih nekoliko verzije, budite sigurni da znate i šta je "staro". Da li vam je ikada neko zaista objasnio sve bitne segmente softvera. Ovo je webinar u okviru koga objašnjavamo osnovne podsisteme softvera, njihovu namenu, primenu i ograničenja.

Posle webinara pogledaj ovaj link:

SolidWorks 3D CAD >>

Novosti u SolidWorks 3D CAD softveru od 2016. godine do danas - projektovanje delova

Webinar Ponedeljak 27.04.2020 u 14:00h

Webinar prikazuje novosti u SolidWorks 3D CAD softveru u prethodnih negoliko verzija. Ovaj webinar akcenat stavlja na novitete u podsistemu za modeliranje delova.

Po završetku webinara pogledaj ovaj link:

SolidWorks MBD >>