Softverska rešenja za proizvodnju nameštaja

projektovanje, komunikacija, prezentacija, upravljanje projektima

SolidWorks je u industriji nameštaja prisutan kao rešenje koje na jednoj platformi omogućava rad u svim fazama projekta ili razvoja novog proizvoda, sa direktnom vezom i informacijama za proizvodnju, nabavku, prodaju i marketing...

SOLIDWORKS - jedna platforma za industriju proizvodnje nameštaja:

 • SolidWorks 3D CAD - razvoj proizvoda, konfiguracije, varijante, tool box (baza modela okova, zavrtnjeva, metalne galanterije)

 • SolidWorks PDM - upravljanje dokumentacijom, praćenje izmena

 • SolidWorks Composer - kreiranje detaljnih uputstava za montažu (2D, 3D, video materijali), kreiranje preglednih kataloga

 • SolidWorks Visualize - profesionalni foto i video renderi...

 
 
 
 
 
 
 
 

3D projektovanje nameštaja

Jednostavnost SolidWorks softvera omogućava u kratkom roku svoju standardnu 2D dokumentaciju, a zatim i sve nove projekte, prebacite u 3D okruženje i nastavite da radite daleko efikasnije.

 
 

Uputstva za montažu

Demonstrirajte svoj profesionalizam tako što ćete generisati kvalitetniju dokumentaciju u odnosu na konkurenciju: marketing materijal, uputstva za montažu, demo video materijale...

 
 

Napredan dizajn nameštaja

Sa jednakom jednostavnošću kako kreira dizajn standardnih komada, SolidWorks vam omogućava da se igrate dizajnom nameštaja kada želite da se izdvojite na tržištu.

Jedan softver u svim fazama projekta

Primenr SolidWorks rešenja U kompaniji GIR

Odoo image and text block

Prezentacija i prodaja

Softver omogućava da se proizvodi, novi proizvodi koji su tek u procesu proizvodnje, pa i samo ideje za nove proizvode, predstave u realističnom okruženju u vidu fotografija (rendera) i video materijala:

 • testiraj svoju ideju i interesovanje tržišta - pokaži detaljno i realno svoju ideju, sačekaj prve narubžine pa tek onda angažuj resurse proizvodnje, nabavke, magacina, logistike...

 • prodajna komunikacija sa klijentima - pokaži kompletan projekat, varijante rešenja, konačan izgled, kako bi odmah otklonio nesporazume, ponudio dodatne proizvode, ukazao na prednosti proizvoda u čiji razvoj si investirao...

 • marketing materijal za sajt, brošure, sajmove, oglase - smanji troškove za kvalitetne foto i video materijale, generiši kvalitetne prezentacije i prodajni materijal odmah u svojoj firmi.

Odoo image and text block

Konfiguracija za brze ponude

Sastavi komplet nameštaja ili ceo projekat opremanja enterijera za jednostavan pregled stavki iz ponude u odgovarajućem prikazu za jednostavnu komunikaciju sa klijentom.

Odoo image and text block

Konfiguracija i varijante proizvoda

Definišite sve detalje svakog od elemenata projekta: izmenite profile, detalje obrade, plastiku, itd.

Međutim, mogućnosti konfiguracije i varijanti iz baze podataka podrazumevaju i složenije zadatke primenom koncepta parametarskog modeliranja:

 • definiši broj krila vrata, prozora, ormara, pregrada i automatski će proizvod zadržati dimenzije (preseke) sastavnih elemenata koji ulaze u novu zadatu ukupnu površinu - podela stakla, lučni elementi, raspored polja...

Odoo image and text block

Spemno za realizaciju

Definisali ste kompletnu ponudu, prihvaćena je, i sada iz istog izvora automatski generišete informacije za nabavku, količine i vrste materijala, informacije za proizvodnju, itd.

Odoo image and text block

Automatsko generisanje krojnih lista

S obzirom da je vaš 3D model nosilac svih informacije koje su vam potrebne za ponude i proizvodnju, jednom definisan 3D model na klik prikazuje:

 • kompletnu krojnu listu

 • informacija za nabavku

 • informacije vremena proizvodnje

Odoo image and text block

Uputstva za montažu

3D model će automatski generisati i svu neophodnu dokumentaciju, pre svega uputstvo za montažu i to sa svim neophodnim detaljima, u aksonometriji, crno-belo ili u koloru, itd.

Odoo image and text block

Realizuj svoje ideje bez ograničenja

Kada imate 3D softver ne morate više razmišljati u jednoj ravni i vaši komadi mogu da postanu originalniji i kompleksniji.

Istovremeno, softver će rešiti sve probleme kompleksnije geometrije i jasno generisati informacije za proizvodnju radi preciznog uklapanja bez beskonačnih peripetija kraćenja i šmirglanja svaki put kada pokušate da napravite neki komad kod nije sastavljen samo iz pravih uglova i ravnih površina.

Pogledaj detaljnije primenu SolidWorks + SolidCAM rešenja u GIR-u

SolidWorks 3D CAD i PDM, SolidWorks Composer i Visualize, SolidCAM..