SolidWorks EDU  Cloud ponuda

SolidWorks 3DEXPERIENCE Platforma za obrazovne institucije

Rasteretite školu od nabavke hardvera, problema sa infrastrukturom i instalacijama - iskoristite sve prednosti projekata na oblaku!

3DEXPERIENCE paket alata za nastavnike i učenike za efikasnu saradnju u savremenom intuitivnom korisničkom cloud okruženjuŠta obrazovna ustanova dobija korišćenjem Cloud paketa?

jednostavna saradnja nastavnika i učenika na projektima

jednosavna organizacija timova za rad o kuće ili u učionici/laboratoriji

dostupnost većeg broja savremenih alata za inženjering i upravljanje projektima

lako praćenje napretka, zadataka, rezultata

sva komunikacija na jednom mestu - linkovi, dokumenti, 3D modeli, komentari

smanjeni troškovi za nabavku hardvera

 
 

VIDEO: 3DEXPERIENCE platforma na mašinskom i proizvodnom inženjerstvu na poznatom Politehničkom univerzitetu u Torinu

Politecnico di Torino

 

Prevod videa na Solfins blogu >

Odoo image and text block

3D DESIGNER for EDUCATION

Korisničke uloge

Rad na 3DEXPERIENCE platformi zasniva se na korisničkim ulogama koje odgovaraju istim takvim radnim mestima u budućoj karijeri učenika, i to u korisničkom okruženju koje koriste najveće svetske kompanije.

Svaka uloga podrazumeva set aplikacija/softvera/alata koji su joj potrebni da uspešno izvršava svoje zadatke i komunicira sa svim drugim članovima tima.

Korisničke uloge u SolidWorks EDU Cloud paketu odgovaraju naprednim rolama koje se koriste i u industriji tako da će nastavnici i učenici dobiti sva softverska rešenja koja će obeležiti naredne decenije.

Odoo - Sample 2 for three columns

SolidWorks 3D CAD

Najomiljeniji 3D CAD softver današnjice. Moćan, intuitivan, jednostavan za upotrebu, rasprostranjen na svakom delu planete. Koristi se u industriji, školama i fakultetima. Poznavanje ovog softvera osigurava siguran posao i sigurni uspeh u vašoj firmi.

Saznaj više >

Odoo - Sample 3 for three columns

xDesign / 3D Creator

Nova generacija 3D CAD softvera, koja radi u internet pretraživaču, na zahteva instalaciju, radi na bilo kom operativnom sistemu, tabletu ili telefonu. Nove generacije inženjera i inovatora, zahtevaju novi pristup poslu. Potreban je samo jedan klik na link u vašem emailu da bi ste otvorili softver i počeli da radite...

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

xShape / 3D Sculptor

Nova generacija 3D CAD softvera za industrijski dizajn, koja radi u internet pretraživaču, na zahteva instalaciju, radi na bilo kom operativnom sistemu, tabletu ili telefonu. Za one koji ne žele da budu sputani ograničenjima dosadašnjih softvera...

Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

Collaborative Business Innovator (IFW)

Osnovna rola ili osnovni ulazni modul 3DEXPERIENCE platforme koji digitalno povezuje sve korisnike u jednoj organizaciji. 3DEXPERIENCE platforma razbija barijere i silose informacija podstiče invacije i kolaboraciju. 

Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

Collaborative Industry Innovator (CSV)

Upravljačka uloga, koja sa sobom donosi brojne aplikacije i moćnu bazu podataka u okviru koje imate potpunu kontrolu izmena na vitalnoj dokumentaciji koja prati vaše proizvode.

Saznaj više >

Odoo - Sample 3 for three columns

Project Planner

Jednostavna, produktivna i pregledna aplikacija da sve obaveze vašeg tima i delegirane zadatke objedinite na jednom mestu i povežete ih na vremenskoj osi.

Saznaj više >

Odoo image and text block

Dodatne aplikacije u okviru rola

Svi korisnici na platfomi imaju brojne alate koje dobijaju uz svoju korisničku ulogu:

  • strimove za komunikaciju

  • prostor za fajlove

  • pregledače 3D sadržaja

  • zadatke, wiki stranice, itd.

Detaljnija objašnjenja za svaku od ovih aplikacija data su na linku iznad u opisu osnove korisničke uloge na 3DEXPERIENCE platformi - Collaborative Business Innovator (IFW).

Odoo - Sample 1 for three columns

3D Dashboard

Kreirate prilagođene kontrolne table (3D Dashboards) sa svim bitnim informacijama, na jednoj lokaciji za celu firmu. Lako delite sve informacije o svim bitnim pokazateljima vašeg biznisa, radilo se o razvoju novog proizvoda ili o problemima u proizvodnji, montaži ili kvalitetu.

Odoo - Sample 2 for three columns

3D Drive

3DDrive je aplikacija za skladištenje i deljenje dokumentacije, ali sa punom kontrolom pristupa. 3DDrive razume logiku i strukturu SolidWorks 3D CAD softvera, za razliku od svih ostalih alata za čuvanje dokumentacije.

Odoo - Sample 3 for three columns

3D Swym

Osnovni komunikacijski alat na platformi, koji koristi čitava firma za razmenu informacija.

Kreirajte svoju društvenu mrežu ili zajednicu (community), za svaki sektor firme, projekat ili tim ljudi i koristite je kao osnovni alat za komunikaciju i razmenu informacija.

Odoo - Sample 1 for three columns

3D Play

3DPlay je online aplikacija za prikaz svih vrsta dokumentacije iz svih izvora i softverskih alata. Kroz ovu aplikaciju fajlove možete gledati sa svih lokacija, uređaja i operativnih sistema, bez potrebe da bilo šta instalirate.

Project Planning (ENOVIA)

Aplikacija na kojoj počiva rad korisnika sa rolom Project Planner.

Member Control Center

Aplikacija za rolu Platform Manager-a koja se koristi za pozivanje korisnika na platformu, kontrola pristupa, upravljanje i praćenje rada celokupnog odeljenja ili tima..

User Group

Aplikacija za organizaciju grupa korisnika na nekom projektu i sadržaja koji se deli u okviru te grupe. 

Collaborative Space Control Center

Još jedna aplikacija iz Platform Manager role koja je namenjena za kreiranje timova i strimova komunikacije koji su potpuno razdvojeni ili se preklapaju.

Traži ponudu >